Reseptiyhteistyö Vuoden Luomukokki
Kokonaisena paahdettu kotimainen kaali on syysruokaa parhaimmillaan. "Se toimii sekä pääruokana että lihan tai kalan lisukkeena. Tässä annoksessa halusin tuoda itse kaalin esiin raaka-aineena, se kun ei seurakseen tarvitse muuta kuin hyvän kastikkeen ja hieman aikaa keittiössä", Vuoden 2019 Luomukokki Simo Harrivaara kertoo.
Paahdetut kaalit ja omena | |
---|---|
2 kpl | pieniä luomu suippokaaleja |
1 kpl | pieni luomu omena |
1 tl | suolaa |
oliiviöljyä, mustapippuria | |
Omena-sahramikerma | |
100 g | |
5 dl | |
1 kpl | sahramia (annospussi) |
½ dl | valkoviinietikkaa |
1 kpl | omenan kuoret |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.