Reseptiyhteistyö: Vuoden kokki 2019 Mikko Kaukonen
Reseptiyhteistyö Vuoden kokki 2019 Mikko Kaukonen
Vuoden kokki Mikko Kaukosen käsissä haudutettu peuranpotka saa seurakseen kokonaisena paahdettua selleriä ja herkullista AURA juustolla maustettua riistakermakastiketta. Syksyinen kokonaisuus, joka vie kielen mennessään!
Haudutettu peuranpotka | |
---|---|
4 kpl | peuran potkaa |
3 rkl | karkeaa suolaa |
2 l | vettä |
3 kpl | shalottisipulia |
1 kpl | Valkosipuli |
3 kpl | porkkanaa |
¼ kpl | juuriselleriä |
10 kpl | maustepippuria |
5 kpl | rosmariinin oksia |
2 kpl | laakerinlehtiä |
10 kpl | katajanmarjaa |
10 kpl | timjamin oksia |
Paahdettu selleri | |
2 kpl | juuriselleriä |
suolaa | |
oliiviöljyä | |
20 kpl | lehtipersiljan oksia |
20 kpl | ruohosipulin varsia |
Kermainen riistakastike | |
3 dl | valmista punaviinikastiketta (esim. Puljonki) |
1 dl | |
1 rkl | mustaherukkahyytelöä |
10 kpl | katajanmarjaa |
1 kpl | rosmariinin oksa |
1 rkl | |
1 rkl | balsamiviinietikkaa |
2 rkl |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.