Siirry sisältöön
Ruokavinkit

Risottoa vai piirakkaa? Listasimme sesongin parhaat parsareseptit

Risottoa vai piirakkaa? Listasimme sesongin parhaat parsareseptit
Laura Saukkonen
Valio markkinointi

Lauran keittiöstä löytyy aina chiliä, valkosipulia ja juustoa – ja ruoasta ekstraripaus mustapippuria.

Kauppojen hedelmä- ja vihannesosastoille ilmestyvät parsat ovat takuuvarma kevään merkki. Listasimme sesongin kunniaksi kuusi loistavaa parsareseptiä. Onko valintasi suosittu parsarisotto vai kokeilisitko tällä kertaa jotain ihan uutta?

1. Ihastuttava parsagalette

Tässä reseptissä parsat ja sitruunainen täyte asetellaan rapsakalle juustopohjalle. Rennosti galetten muotoon aseteltu piirakka on gluteeniton, vähähiilihydraattinen ja helppo valmistaa. ”Täydellinen herkku”, kuten eräs reseptiä testannut kommentoi.


Search