9 + 1 jouluista juustokakkua

Ihanan täyteläiset juustokakut hurmaavat myös joulun ajan juhlapöydissä. Kokeile tänä jouluna yhtä tai useampaa näistä jouluisista juustokakuista!

New York cheesecake, kolmen suklaan juustokakku vai ehkäpä Baileys-juustokakku? Klassikot vievät kielen mennessään myös jouluna. Koristele suosikkijuustokakkusi jouluisin koristein tai kokeile tänä jouluna jotain uutta. Maistuisiko piimäjuustokakku, klementiinijuustokakku tai piparkakkujuustokakku?

1. Baileys-juustokakku aikuiseen makuun

Mehevä paistettu juustokakkukerros, kuohkea kinuskivaahto sekä pinnalle valutettu kahvisiirappi kohtaavat aikuiseen makuun leivotussa Baileys-juu

2. Raikas klementiinijuustokakku

Klementiinijuustokakku hurmaa sitrushedelmien ystävät ja tuo iloista väriä kahvipöytään. Juustokakussa yhdistyvät rapean mantelinen keksipohja, raikas klementiinihilloke ja sitruksinen täyte.

3. Paistettu piparijuustokakku

Piparipohja ja kinuski-appelsiinitäyte kohtaavat paistetussa piparijuustokakussa. Tämä juustokakku kannattaa valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä, jotta sen rakenne ja maku ovat kahvipöydässä parhaimmillaan.

4. Kolmen suklaan juustokakku

Kolmen suklaan juustokakku on takuuvarma ja näyttävä suosikki myös joulunajan juhliin. Kakun pohja syntyy Domino-kekseistä, ja täytekerroksista löytyy maitosuklaata, valkosuklaata sekä tummaa suklaata.

5. New York cheesecake

New York cheese cake on täyteläinen klassikko, joka sopii juhliin ja kahvipöytään vuoden ympäri. Joulun alla juustokakun voi koristella suklaalla tai sesongin hedelmillä, kuten persimoneilla, viikunoilla tai granaattiomenalla.

6. Karpalojuustokakku

Karpalojuustokakku ihastuttaa marjojen ystäviä. Juustokakun pohjan jouluinen maku syntyy pipareista ja kuivatuista karpaloista, täytteessä maistuvat karpalot ja mustikat. Juustokakun koristeeksi vatkataan unelmankevyt kardemummavaahto.

7. Glögijuustokakku

Näyttävä glögijuustokakku ei ole perinteinen juustokakku, mutta rakenteeltaan se on juustokakun kaltainen ja maultaan ihanan jouluinen. Pohja syntyy pipareista ja täytteeseen sekä kiilteeseen lorautetaan glögiä.

8. Piimäjuustokakku

Suussa sulavassa piimäjuustokakussa yhdistyvät piimän, mustikoiden ja kardemumman lempeät maut. Talvinen koristelu syntyy kuusenkerkkien ja valkosuklaalastujen avulla.

9. Päärynä-kinuskijuustokakku

Päärynä-kinuskijuustokakku on ihanan kinuskinen ja ylellinen jälkiruoka jouluun. Päärynälastuilla koristeltu juustokakku maistuu ihanan lempeältä ja erottuu edukseen juhlapöydässä.

+1 Suklaa-hasselpähkinäkakku

Mehevän suklainen ja hasselpähkinäinen kakku on trendikäs ja helppo leivonnainen. Suklaa-hasselpähkinäkakku on myös kahvin ystävien suosikki, sillä maustettu rahka ja kahvitilkka lisäävät täytteeseen hennon kahvin maun.

Sesonki
Jouluhalko sopii juhlapöytään
Sesonki
Joulukakku kruunaa juhlan
Sesonki
Jouluinen jälkiruoka saa suut hymyyn