Kana ja broileri ovat monen lempiraaka-aineita, sillä ne sopivat ihan jokaiseen ruokaan: kastikkeisiin, patoihin, pastoihin ja keittoihin. Kokeile rohkeasti uusia reseptejä ja tuo lisää makua arkeen.
Broileri on mutkaton raaka-aine niin arjen nopeisiin lounaisiin kuin viikonloppujen rakkaudella haudutettuihin patoihin. Kun haluat kokata jotain hyvää ja helppoa, valitse jokin näistä kymmenestä takuuvarmasta kanareseptistä.
Kasvikset ja broileri pellille ja uuniin – ja puolen tunnin päästä syödään. Pellillinen kasviksia ja broileria katoaa parempiin suihin kermaviilidipin kera.
Herkullinen kanapasta saa makunsa smetanasta, AURA sinihomejuustosta, sitruunasta sekä rakuunasta. Kaikki ainekset kypsyvät samassa padassa.
Ihanan mausteinen ja lämmittävä butter chicken yhdistää voin ja tomaatin parhaat puolet. Maukas ja täyteläinen kastike valmistuu puolessa tunnissa.
Kokkaa kanacurrya vihreillä pavuilla ja riisinuudeleilla, kun haluat jotain lämmittävän mausteista. Yksinkertainen keitto on valmis 20 minuutissa.
Broileri, chorizo-makkarat, riisi ja kasvikset valmistuvat sulassa sovussa yhdessä uunivuoassa. Kermaisen tomaattinen ja mausteinen kastike viimeistelee peltipaellan.
AURA juuston, mangon ja broilerin maukas yhdistelmä on tämän kastikkeen juju. Keitä kylkeen riisiä ja revi päälle korianteria, ja herkullinen ateria on valmis.
Kylmää pastasalaattia on helppo tehdä reilumpi satsi, jolloin sitä riittää myös seuraavan päivän lounaalle. Pasta saa makuparinsa broilerista, pinaatista, sitruunasta ja avokadosta.
Helppojen arkiruokien ykkönen on tässä: ainekset sekoitetaan pellillä ja paistetaan uunissa. Cajunmauste tuo ateriaan makua ja ytyä.
Kaipaatko vaihtelua peruslasagneen? Vaihda liha broileriin, tee juustoinen kastike Koskenlaskijasta ja mausta koko komeus pestolla. Maukasta ja helppoa.
Yhdessä kattilassa valmistuva, lehtikaalilla, purjolla ja porkkanalla höystetty broileririisi on arkiruokien aatelia: ravitseva, maukas ja helppo. Eriväriset kasvikset tekevät siitä houkuttelevan näköistä.
Vaikka puhekielessä broileri ja kana sekoittuvat usein, ne ovat eri kanarotuja. Broileri on lihantuotantoon jalostettu nopeakasvuinen kanarotu, kana taas on jalostettu tuottamaan kananmunia.
Molempien lihaa voi syödä, mutta käytännössä niissä on hieman eroja: broilerin liha on mureaa ja pehmeää, kana taas vahvemman makuista ja väriltään tummempaa. Broileri on nopeampi kypsentää, joten se sopii arkikokkaukseen mainiosti.