Poimi koriin alkuvuoden uutuudet: kasvipohjaisia herkkuja ja helppoa arkiruokaa

Ruokavuosi 2020 alkaa energisesti. Välipaloissa ja herkuttelussa maistuvat kasvipohjaiset uutuudet. Muovia vähennetään yksi lusikka kerrallaan. Arkiruokahaasteisiin on tarjolla uusi, kermainen ratkaisu.

Kaurapohjaisten tuotteiden ystävä saattaa hieraista silmiään kylmähyllyllä, kun Valio Oddlygood® tuoteperhe onkin saanut ihan uudenlaisen ilmeen. Purkkien sisälläkin on tapahtunut muutoksia, sillä kaikki kaurapohjaiset gurtit ovat nyt gluteenittomia, eli ne valmistetaan puhdaskaurasta ja koostumus on entistäkin täyteläisempi. Kylmähyllyyn saapuu uutuuksina paljon toivottuja vähäsokerisia gurtteja sekä marjaisia makuja.

Vegerintamalta kuuluu muutakin uutta. Valio on aloittanut jäätävän herkullisen kasvipohjaisen jäätelöyhteistyön. Seitsemän Helsingin yliopiston elintarviketieteen opiskelijan kurssityönä syntyi palkokasvien lahja jäätelön ystäville, Härtelö® eli herkullisen täyteläinen härkäpapujäätelö. Villin idean ympärille perustettiin Lipasu Oy. Härtelö® sai tunnustusta S-ryhmän Suomalainen Menestysresepti 2019 -kilpailussa. Kilpailuun liittyvässä televisiosarjassa paljastettiin, että Lipasu Oy sai kisan loppumetreillä kumppanikseen Valion. Kumppanuuden tarkoituksena on siivittää Härtelö® kasvuun kotimaassa ja kansainvälisesti. Olemassa olevat Härtelö® maut suklaa ja lime-passion saavat rinnalleen uuden viileän herkullisen kumppanin, kun Härtelö® minttu saapuu myyntiin viikolla 10.

Hyvän arjen asialla

Suurin osa elämästä on arkea, joten hyvä arki on elämänlaadun kulmakiviä. Maukkaan arkiruoan helpottajaksi on putkahtanut kylmähyllyyn uutuutemme Valio kermainen currykastike. Laktoositon ja gluteeniton, tuoreesta suomalaisesta kermasta valmistettu kastike maistuu pehmeästi currylta ja sopii erityisen hyvin kana- ja kasvisruokien valmistukseen.

uutuus Valio kermainen currykastike

Useita miljoonia muovikansia vähemmän

Luovuimme muovisista lusikkakansista Valio PROfeel® sokeroimattomissa rahkoissa pienentääksemme pakkaustemme ympäristökuormaa. Lusikkakannen poistaminen pienensi rahkapakkauksen muovimäärää 44 %. Tämän ansiosta muovijäte vähenee vuodessa yli miljoonaa muovikassia vastaavan määrän!

Alkuvuoden uutuuksiin mahtuu vielä  esimerkiksi täydellistä dippailtavaa, leipojan ystävä kermarahka sekä monta muuta hyvänmakuista tuotetta. Suosittelemme tutustumaan koko uutuuskattauksen: