Helppoa leivontaa Valion leivontakreemeillä

Leivonnan kenties ihanin hetki on nähdä hymyilevät ilmeet, kun ensimmäinen suupala lämpimäisestä maistetaan. Valio vaniljakreemillä ja uudella Valio kinuskikreemillä taiot käden käänteessä hymyilyttävät herkut itsellesi ja muille. Nämä kreemit on helppo kietaista pullan täytteeksi tai sekoittaa täytteeksi kakkuun ja piirakkaan.

Valio vaniljakreemi ja uusi Valio kinuskikreemi ovat makean leivonnan moniottelijoita.

Valio vaniljakreemissä on syvä vaniljan maku ja silkinsileä koostumus.Vanilja on kaikkien makukaveri, jolle löytyy käyttöä läpi sesonkien. Kokeile vaikka erilaisten marjojen kanssa.

Valio kinuskikreemin herkullinen kinuskinen maku sopii pulliin, viinereihin, piirakoihin ja kakkujen täytteeksi sekä jäätelön tai marjojen kanssa syötäväksi. Se on helppo yhdistää vaniljakreemin tai kermavaahdon kanssa ja siitä saa käden käänteessä trendikästä suolakinuskia sekoittamalla hieman sormisuolaa sekaan. Valio Kinuskikreemi on kehitetty yhteistyössä leivontavaikuttaja Kinuskikissan kanssa.

Valio vaniljakreemi ja Valio kinuskikreemi tuovat runsaasti makua ja sopivan jämäkän rakenteen monenlaisiin makeisiin leivonnaisiin. Laktoosittomat kreemit kestävät hyvin paistamisen eivätkä sisällä kananmunaa.

Makean leivonnan moniottelijat

Mahtavan makea kinuskikreemi

Tutustu, mitä ihania herkkuja voit leipoa Valio kinuskikreemistä.

Katso lisää reseptejä Valio kinuskikreemille

Vaniljaisia unelmia

Vaniljakreemistä voit leipoa vaikka mitä!

Katso lisää reseptejä Valio vaniljakreemille

Leivo, leivo, leivo!

Pääasia on, että leivot, sillä leipoja tekee aina hyvää! Tutustu Valion leivonnan maailmaan ja löydä seuraava suosikkireseptisi.

Nyt leipomaan!