Kaipaatko uusia ideoita juustotarjottimelle? Juustojen kanssa tarjoillaan perinteisesti keksejä, pähkinöitä, hedelmiä ja hilloja. Maistuvia makupareja löytyy kuitenkin myös yllättävämmistä lisukkeista. Lue Valio Koekeittiön makuparivinkit Valion herkuttelujuustoille.
Perinteinen juustotarjotin piristyy, kun otat mukaan 1-2 yllättävämpää makuparia. Suosittelemme kokeilemaan ainakin Valio AURA® juuston ja lakritsin sekä Valio Salaneuvos Vanhempi® juuston ja mantelimassan koukuttavia yhdistelmiä, jotka ovat hurmanneet jo monet maistelijat. Aina ei tarvitse koota kokonaista juustotarjotinta, vaan voit tarjota yhden juuston lisukkeineen alkupalana tai jälkiruokana. Alkupalaksi sopii etenkin Valio Juhla® Cheddar tahinin kanssa ja jälkiruoaksi Valio Keisarinna® kinuskikastikkeen ja rosépippurin kera.
“Juuston tarjoilulämpötilalla on valtava vaikutus sen makuun. Muista siis ottaa kovat, kypsytetyt juustot huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen tarjoilua. Silloin juuston maut ja aromit pääsevät parhaiten esille”, vinkkaa Valion juustomestari Anja Pölönen.