Ideoita juustotarjottimelle makupareista

Kaipaatko uusia ideoita juustotarjottimelle? Juustojen kanssa tarjoillaan perinteisesti keksejä, pähkinöitä, hedelmiä ja hilloja. Maistuvia makupareja löytyy kuitenkin myös yllättävämmistä lisukkeista. Lue Valio Koekeittiön makuparivinkit Valion herkuttelujuustoille.

Yllätä juustonystävät uusilla makupareilla

Perinteinen juustotarjotin piristyy, kun otat mukaan 1-2 yllättävämpää makuparia. Suosittelemme kokeilemaan ainakin Valio AURA® juuston ja lakritsin sekä Valio Salaneuvos Vanhempi® juuston ja mantelimassan koukuttavia yhdistelmiä, jotka ovat hurmanneet jo monet maistelijat. Aina ei tarvitse koota kokonaista juustotarjotinta, vaan voit tarjota yhden juuston lisukkeineen alkupalana tai jälkiruokana. Alkupalaksi sopii etenkin Valio Juhla® Cheddar tahinin kanssa ja jälkiruoaksi Valio Keisarinna® kinuskikastikkeen ja rosépippurin kera.

Pähkinänpurijoille

Makean ystäville

Hedelmien ja marjojen maistelijoille

Aikuiseen makuun

Pääsiäiseen

Jouluun

Juustomestarin vinkki: muista oikea tarjoilulämpötila!

“Juuston tarjoilulämpötilalla on valtava vaikutus sen makuun. Muista siis ottaa kovat, kypsytetyt juustot huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen tarjoilua. Silloin juuston maut ja aromit pääsevät parhaiten esille”, vinkkaa Valion juustomestari Anja Pölönen.

Reseptejä aiheesta

Ruokavinkit
Näin kokoat juustolautasen
Ruokavinkit
Sommelierin viinisuositukset Valion juustoille
Ruokavinkit
Juusto ja olut – parhaat yhdessä