Jäätelö, sorbetti, jäädyke, pehmis, softis, mehujää, jäätelöpuikko, jäätelötötterö. Rakkaalla herkulla on monta nimeä ja erilaista muotoa. Tässä reseptit ihanan kylmiin hetkiin!
Itse tehty jäätelö ilman konetta
Jäätelön perusohje on varsin yksinkertainen, ja siihen tulee vain muutama raaka-aine. Perinteinen jäätelömassa valmistetaan kermasta, maidosta, kananmunista sekä sokerista. Mitä rasvaisempaa käyttämäsi maitotuote on, sitä täyteläisemmän makuista jäätelöstäsi tulee.
Mökkijäätelössä ja kotijäätelöissä jäätelöpohjaan riittää vain kolme raaka-ainetta: Valio kinuskikerma, kananmunat ja sokeri. Mukaan vielä haluamasi mausteet tai kastikkeet ja simppeli jäätelö on jäätymistä vaille valmis. Jos mieli tekee raikkaampia makuja, pyöräytä pakastimeen mansikka-raparperijäätelöä tai appelsiinilla maustettua tiikerijäätelöä. Helppoa ja uskomattoman herkullista!