Ilmava, omaan makuun tuunattu jäätelö on herkku, joka täytyy kokea. Tällä muutaman raaka-aineen helpolla jäätelöreseptillä onnistut varmasti – myös ilman jäätelökonetta.
Tiesitkö, että jäätelöä voi helposti tehdä kotona? Kotijäätelö onnistuu ilman jäätelökonetta, sillä sen pohjana käytetään pakastamiseen hyvin soveltuvaa Valio kanelikreemiä. Vatkaa vain ainekset kuohkeaksi vaahdoksi, kerrostele vuokaan, tuunaa suosikkilisukkeillasi ja pakasta yön yli. Helppoa!
Muista nostaa jäätelö sulamaan noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Itse tekemällä saat aina juuri sellaista jäätelöä kuin haluat. Tuunaa jäätelö sesongin marjoilla, kekseillä, suklaalla, vaniljalla, karkeilla, valmiilla kastikkeilla tai vaikka kahvilla.
Voit käyttää jäätelössä samaa pohjaa kuin yllä olevassa ohjeessa. Vatkaa yhteen Valio kaneli- tai vaniljakreemiä ja kermaa, ja mausta seos kuten kulloinkin tekee mieli.