Jäätelö­brunssilla maistetaan makeaa ja kuplivaa

Suomalaiset rakastavat jäätelöä ja brunssi on vakiinnuttanut suosionsa. Kun nämä kaksi kohtaavat, ei lopputulos voi olla kuin loistava!

Brunssi on itsessään hyvä syy kohdata ystävät ja läheiset yhdessä pöydässä. Jäätelöbrunssin sulosointuiset maut sopivat täydellisesti esimerkiksi syntymäpäivien juhlintaan tai vaikkapa elämäsi romanttisimpaan tekoon - tai muutoin vain viikonloppuaamujen piristäjäksi.

Kevään suosituin brunssi – sinun keittiössäsi

Jäätelöbrunssin herkut on kehitetty Valion koekeittiössä. Jäätelöbrunssi katetaan ensi kertaa joukolle onnekkaita kaupunkilaisia helsinkiläisen designhotelli KlausK:n teemabrunsseilla 9.-10.3.2019. Näillä ohjeilla järjestät hyvät kemut omalla porukalla.

Jäätelöbrunssiin kuuluu viileänmakea kattaus annoksia, joiden sydämessä on Valio Jäätelöfabriikki -makumaailma. Alkuun nostetaan kupliva malja samppanjasoodaa. Sen jälkeen onkin tarjolla kolmea sorttia lautasentäytettä. Jäätelöbrunssilla nautitaan kyytipojaksi tietysti pirtelöä.

Jäätelöbrunssin viileänmakea kattaus

Pidä brunssi kylmänä

Jäätelöbrunssin ääressä seurue viihtyy ihanasti ja pitkään. Muista, että jäätävät herkut myös sulavat kohdatessaan lämpimän brunssitunnelman. Tarjoa siis vaikkapa yksi herkku kerrallaan, kaikkia vähän kerrallaan tai jotain siltä väliltä.

Makea miniloma tarjolla: Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite

Yltyikö jäätelönnälkä yhä? Valio Jäätelöfabriikki on hetken aikaa nautittavissa ehkä kokonaisvaltaisemmin kuin mikään jäätelö koskaan! Designhotelli KlausK:ssa Helsingissä on maaliskuusta syyskuuhun 2019 tarjolla ainutkertainen tilaisuus nauttia Valio Jäätelöfabriikki -maailmasta.

Kääriydy pehmeisiin lakanoihin, sukella vaahtokylpyyn, katsele höyhenenkevyttä hömppäviihdettä – ja syö niin paljon Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöä kuin jaksat! Jäätelösviitissä voit nauttia Valio Jäätelöfabriikin inspiroimasta, erittäin coolista sisustuksesta.

Yön unelmasviitissä voi voittaa osallistumalla herkulliseen jäätelökeräilykampanjaan.

herkuttele uutuuksilla

Jäätelöpurkin mittaiselle lomalle pääset kaupan pakastealtaalla. Nauti yksin tai hyvässä seurassa.

Jäätelö, joka saa hyvälle tuulelle

Jäätelöä syömällä sviittiin?

Ole nopea ja nälkäinen, niin Sweet Suiten ovet voivat aueta juuri sinulle. Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöpurkeissa on keräilykampanja 6.3.–31.5.2019. Kerää 24 purkillista jäätelöä ja voit osallistua kampanjaan, jonka palkintona on sadalle ensimmäiselle yö Sweet Suitessa.

osallistu