Ruokaohjeet, tuotetestit ja ruokajutut ovat Ilonan sarkaa Valio Koekeittiössä. Koululaisperheen vauhdikas arki siivittää usein helpottavia ideoita ja uskaliaita kokeiluja resepteihin.
Mökkikakku on kehitelty toteutettavaksi helposti vaatimattomissakin olosuhteissa, sillä sekä kakkupohja että valkosuklaatäyte syntyvät vuoron perään samalla paistinpannulla!
Kaurakeksimäinen kakkupohja, valkosuklainen täyte
Mökkikakun kakkupohjassa maistuu kauralastumainen keksi, aivan kuin pohja olisi paistettu uunissa. Uunia
ei kuitenkaan tarvita, sillä pohja valmistetaan pannussa.
Herkullinen valkosuklaatäyte
valmistuu vaivattomasti samalla pannulla – vain kolmesta raaka-aineesta:
valkosuklaasta, crème fraichesta ja vaniljarahkasta.
Matala täyte jähmettyy valkosuklaan ansioista jääkaapissa juuri sopivaksi!