Näillä lähtee nälkä! Listasimme kuusi purtavaa kisakatsomoon

Kotikatsomoissa riittää toukokuussa jännitettävää: miten käy Suomen jääkiekon MM-kisoissa 2023? Nämä helpot herkut pitävät kannustusjoukkojen energiatasot yllä, ja liput liehumassa.

Kotijoukot kaipaavat hiukopalaa siinä, missä otteluiden päätähdetkin. Nämä herkut valmistat helposti ja alle kolmessa vartissa.

1. Peltiburgerit

Hampurilaisia isolle porukalle helposti ja samaan aikaan? Kyllä vain! Tällä reseptillä valmistat burgerit kerralla kuuden hengen kannatusjoukolle.

2. Siipipelti

Tuhti siipipelti raikastuu kummasti, kun sekaan paloittelee sattumia kukkakaalista. Dippinä toimii rapealla valkosipulilla höystetty Valio crème fraîche salsa.

3. Tuunatut vegenugetit

Tämä kisakatsomon kasvisvaihtoehto ei muille tarjoiluille kalpene. Tulisella coleslaw-salaatilla, avokadolla, sipulilla, chilillä ja salsalla tuunattu kokonaisuus saa käden käymään lautasella kerta toisensa jälkeen.

4. Shanghai-tacot

Ravintolan hittiannoksesta innoituksensa saaneet aasialaiset tacot ovat villinneet somekansaa eikä loppua näy. Paista tacojen täytteeksi rapeaa broileria tai Valio MiFU® suikaleita.

5. Äijätoast

Yllättikö kiire? Nämä rehdillä kanatäytteellä ja pikkelöidyllä punasipulilla täytetyt leivät valmistat vaikka erätauolla. Jos kotoa ei löydy voileipägrilliä, paahda leivät kuumalla pannulla tai grillissä.

6. Koskenlaskija fried chicken

Juustokastikkeessa pyöritellyt, rapeapintaiset kanapalat valmistuvat mukavan nopeasti, ja katoavat parempiin suihin yllättävän vikkelästi. Kylkeen vielä kylmä juoma ja johan jaksaa taas kannustaa.

Keittiössä nyt
Katuruoka – kadulta kotiin!
Leivonta
Pizzaa kotikeittiöstä
Sesonki
Grilliruoka kruunaa kesän