Lämpimät voileivät arjen herkkuhetkiin

Rapeaa leipää, venyvää juustoa ja välissä herkulliset täytteet. Kuka voisi vastustaa lämpimiä voileipiä? Näillä resepteillä selätät isommankin nälän!

Lämpimät voileivät uunissa – kätevä klassikko

Lämpimät voileivät ovat nopea väli- tai iltapala, jonka voi valmistaa eri tavoilla. Helpointa valmistus on kuitenkin uunissa: laita uuni päälle ja valmista uunin lämmitessä leivät. Sujauta mukaan suosikkitäytteesi tai nappaa tästä valmis resepti. Maistuisiko vaikkapa lämpimät kurpitsaleivät tai ihanalla mozzarellajuustolla kuorrutetut sipulileivät?

Katso lisää reseptejä

Tuplasti rapeaa leipää – grillaa toasteja

Kerrosvoileipämäiset toastit valmistuvat voileipägrillissä tai parilalla – sekä tarvittaessa myös tavallisella paistinpannulla. Ja kuten muihinkin lämpimiin voileipiin, myös toasteihin sopivat monet eri täytteet ja leivät, vegaanista vaihtoehtoa unohtamatta!

Katso lisää reseptejä

Leivän rinnalle kevyt tai ruokaisa salaatti

Jos lämpimistä voileivistä haluaa rakentaa koko aterian, on rinnalle hyvä valmistaa salaatti. Isompaan nälkään sopii ruokaisa juusto- tai pastasalaatti. Salaneuvoksen pastasalaatissa maistuu mukavasti gouda ja AURA saksanpähkinä-päärynäsalaatissa tietenkin Valio AURA® juusto. Kevyempään salaattitarjoiluun sopii vaikkapa raikas tomaatti-punasipulisalaatti.

Katso lisää salaatteja