Maistuisiko mocktail?

Ravista, siivilöi ja tarjoile. Alkoholiton cocktail eli mocktail sopii tarjottavaksi illanistujaisiin, juhlien alkudrinkiksi tai ihan vain omaksi iloksi. Katso viisi raikasta reseptiä!

Monet klassikkococktailit, kuten mojito ja shandy, taipuvat vaivatta myös mocktaileiksi. Kokeile lempidrinkkisi alkoholitonta versiota tai testaa uusia mocktailmakuja.

1. Puolukka-mojito

Klassikkodrinkki mojito menee tällä kertaa uusiksi. Tuunaa mocktail-mojito puolukkamehulla, niin saat uutta potkua kirpeän raikkaaseen drinkkiin. Tuore lime ja mintunlehdet kuuluvat mocktail-versioon samoin kuin alkuperäiseen suosikkidrinkkiin. Puolukkainen piristys mojitossa on taatusti uusi makuelämys.

2. Sitrus-shandy

Näyttävä sitrus-shandy on hapokkaan kirpsakka juoma, jonka maku syntyy sitrushedelmistä. Maistuva juoma on saanut inspiraation shandy-drinkistä, jossa yhdistyvät laadukas olut ja kupliva limu. Valitse alkoholittomista oluista suosikkisi tuomaan potkua mocktailiin. Loppusilauksen tekevät tuoreet sitrushedelmien viipaleet.

3. Puolukka-vadelmamocktail

Kaipaatko hienostunutta, makeaa ja kuplivaa juomaa? Ota testiin tämä resepti, jossa herkullinen maku syntyy makeuden ja kirpeyden tasapainosta. Karvasta makua juomaan tuo tonic, ja punainen väri tulee puolukkamehusta. Kielen päällä yhdistyy täydellinen makukokemus.

4. Sitrus-inkiväärimocktail

Tuttu parivaljakko, sitruuna ja inkivääri, toimivat myös samassa lasissa. Täydellinen mocktail syntyy sour-pohjasta, eli sitruksen ja sokerin yhdistelmästä. Sokeri tuo mocktailiin täyteläisen maun ja ginger beer inkiväärin aromin. Hapokkaan ja makean suhde on täydellisessä tasapainossa.

5. Mustaherukka-mocktail

Virkistävä mustaherukka-mocktail yhdistelee sitrushedelmien ja kotoisan mustaherukan makua. Suutuntuma syntyy kuplajuomasta. Lisää jääpaloja antamaan viileyttä, ja tarjoile kannusta tai kokoa booliksi.

Tuotteen takana
Valio Hedelmätarha® mehut syntyvät vuosikymmenten ammattitaidolla
Sesonki
Raikkaat kesäjuomat
Sesonki
Kesäjuhlat joka makuun