Siirry sisältöön
Oppitunti

Näin valmistuvat hauskat rullapullat

Rullapulla
Veera Pitkänen
Veera Pitkänen
Valio markkinointi

Veera luottaa keittiössä siihen, että parhaat asiat syntyvät laadukkaista raaka-aineista ajan kanssa.

Rullapullat leivotaan tötterön muotoon ja täytetään vadelmahillolla sekä kermavaahdolla. Veikeän muotoiset rullapullat maistuvat läpi vuoden, mutta erityisesti laskiaisen aikaan!

Nämä neljän raaka-aineen rullapullat valmistuvat varsin vikkelästi. Kaulitusta pakastepullataikinasta leikatut nauhat kääritään foliotötterön ympärille ja paistetaan uunissa kullankeltaisiksi. Täytteeksi lusikoidaan laskiaispullista tuttua vadelmahilloa ja kermavaahtoa.

Tämän reseptin ja videon vinkkeineen tarjoaa Valion koekeittiö.

Rullapullan leipomiseen tarvitset

Lisäksi

  • alumiinifoliota
  • kananmuna voiteluun

Search