Suolainen juustokakku tarjoillaan kylmänä ja se kannattaakin valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä. Juustoisen täytteen päälle rakennetaan kakun toinen pääelementti eli raikas ja runsas salaatti. Tätä leivonnaista voisikin nimittää myös salaattikakuksi, jossa tuoreet kasvikset tarjoillaan juhlavasti. Voit kokeilla täytteessä muitakin Valio Viola® tuorejuustojen makuja yhdistellen erilaisiin salaattiaineksiin.
Suolainen juustokakku vaihe vaiheelta
Vaihe 1: Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohja leivinpaperilla. Leikkaa myös reunojen suojaksi leivinpaperisuikaleet. Saat leivinpaperit pysymään reunoissa kiinni, kun sipaiset reunaan kevyesti voita tai öljyä.
Lisää leivontainspiraatiota ja voileipäkakkuja löydät täältä: