Nämä viisi arkiruokaa valmistat 30 minuutissa

Nopea ja helppo arkiruoka on tunnetusti arjen sankari. Paras arkiruoka on kuitenkin paitsi helppoa ja nopeaa, myös maukasta. Näissä resepteissä helppous, nopeus ja maku kulkevat käsi kädessä.

Arkiruoka on parhaimmillaan myös monipuolista. Tätä ajatusta noudattaen kokosimme viisi herkullista arkiruokaa, joiden avulla arkiviikko muuttuu astetta mukavammaksi. Ota talteen nämä arjen helpot reseptit!

1. Lihapullat kantarellikastikkeessa — mainiota maanantairuokaa

Mehevien lihapullien juju on käyttövalmiissa kantarellikastikkeessa, jota lorautetaan niin lihapullataikinaan kuin paistettujen lihapullien kaveriksi pannulle. Ripottele päälle tuoreita yrttejä, kuten lehtipersiljaa tai timjamia.

2. AURA lohi ja yrttimuusi tuovat tunnelmaa tiistaihin

Tämä arkiruoka etenee yhden vuoan taktiikalla, joten tiskitkin on minimoitu. AURA® juustolla kuorrutetut lohifileet paistuvat näppärästi uunissa perunamuusin päällä. Yksinkertaisesti herkullista.

3. Curry-broileri uunipasta kruunaa keskiviikon

Lempeä Valio kermainen currykastike on tämän arkivuoan salaisuus. Kokoa vuokaan tuorepastaa, hunajaisia broilerin fileesuikaleita, kirsikkatomaatteja ja parsakaalia, lorauta päälle käyttövalmis kastike ja paista uunissa.

4. Mifufajitat tortillatorstaina

Taittele tortillojen sisään Valio MiFU® Fajitas suikaleita, sekä paistettua paprikaa ja sipulia. Limellä saat täytteeseen ihanaa raikkautta. Viimeistele koko komeus ranskankermalla ja guacamolella. Nopeat syövät hitaat!

5. Kantarelliraviolit perjantain piristykseksi

Helppoakin helpompi perjantai-illallinen, olkaa hyvät! Valio kermainen kantarellikastike tuo arkeen lorauksen luksusta. Timjami ja paahdetut pinjansiemenet viimeistelevät annoksen.

Katso kaikki helpot ja nopeat arkiruokareseptimme

Huomioi nämä kikat arkiruoan kanssa ja tee arjestasi parempi

  1. Helppo arkiruoka on vaivatonta. Monet arkiruoat saa valmistettua yhdessä astiassa. Suosi yhden pellin, vuoan tai padan ruokia, jotta säästät tiskaamiseen kuluvaa aikaa.
  2. Nopeat ruoat ovat useimmiten niitä, joissa raaka-ainelista on ytimekäs. Arkiruoka voi olla maukasta, vaikka kaikkea ei tekisikään alusta asti itse. Suosi helppoja reseptejä ja oikaise käyttövalmiilla tuotteilla, kuten maustetuilla kermoilla, kastikkeilla tai tuorejuustoilla.
  3. Monipuolisuutta arkiruokaan tuovat vaihtelevat proteiininlähteet ja lisukkeet. Saatko ujutettua samalle viikolle, kasviproteiineja, kalaa, kanaa ja lihaa? Tai perunoita, juureksia, riisiä ja pastaa?
Keittiössä nyt
Pääsiäisen parhaat parsaherkut
Keittiössä nyt
Rouhea brunssi kotona
Keittiössä nyt
Kuusi parasta pastaa