Laura Saukkonen
Valio markkinointi
Lauran keittiöstä löytyy aina chiliä, valkosipulia ja juustoa – ja ruoasta ekstraripaus mustapippuria.
Nuudelit ovat maukasta pikaruokaa ihan sellaisenaan, mutta erityisen herkullisiksi ne muuttuvat aasialaisten mausteiden, kasvisten ja jauhelihan, broilerin, lohen tai MiFUn seurassa.
Löytyykö kaapistasi paketillinen nuudeleita ja jääkaapin vihanneslokerosta lajitelma kasviksia? Mainiota, niillä pääsee jo pitkälle! Parhaimmillaan nopea lounas syntyy vain muutamasta raaka-aineesta ja lähes yhtä nopeasti kuin mikroruoan lämmitys.
Kaipaatko nopeaa, koko perheelle maistuvaa ruokaa? Tässä se on! Jauheliha-nuudelipannu on sopivan yksinkertainen, mutta hurjan herkullinen. Ja mikä parasta: mukaan voi sujauttaa reippaasti jääkaapista valmiiksi löytyviä kasviksia.
Vain kymmenisen minuuttia ja niin helppoa, että aloittelijakin onnistuu. Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä? Nämä nuudelikupit kootaan valmiiksi paloitelluista wok-vihanneksista, pikanuudeleista sekä broilerista tai MiFU® jauhiksesta. Potkua makuun antaa sweet chili ruokakerma. Halutessasi voit kerrostella raaka-aineet kuppeihin jo edellisenä päivänä.
Nopeasti kypsyvät nuudelit sopivat loistavasti wokkiin. Tässä reseptissä munanuudelit ja wok-vihannekset saavat kaverikseen fajitas-maustettuja MiFU® suikaleita sekä satay-kastiketta, maapähkinävoita ja kookoskermaa. Valmista vartissa!
Lohilaksaa testannutta lainaten: ”Aivan törkeän hyvää”. Ja sitähän tämä on, liemestä lähtien. Kirjolohikuutiot, nuudelit ja kasvikset kypsyvät nopeasti, joten syömään pääsee alle puolessa tunnissa.Tämä maistuu myös nuudelikeiton ystäville!