Neljä helppoa nuudeliruokaa, joilla nälkä nujertuu nopeasti

Nuudelit ovat maukasta pikaruokaa ihan sellaisenaan, mutta erityisen herkullisiksi ne muuttuvat aasialaisten mausteiden, kasvisten ja jauhelihan, broilerin, lohen tai MiFUn seurassa.

Löytyykö kaapistasi paketillinen nuudeleita ja jääkaapin vihanneslokerosta lajitelma kasviksia? Mainiota, niillä pääsee jo pitkälle! Parhaimmillaan nopea lounas syntyy vain muutamasta raaka-aineesta ja lähes yhtä nopeasti kuin mikroruoan lämmitys.

Koko perheen nuudelipannu

Kaipaatko nopeaa, koko perheelle maistuvaa ruokaa? Tässä se on! Jauheliha-nuudelipannu on sopivan yksinkertainen, mutta hurjan herkullinen. Ja mikä parasta: mukaan voi sujauttaa reippaasti jääkaapista valmiiksi löytyviä kasviksia.

Superhelpot nuudelikupit

Vain kymmenisen minuuttia ja niin helppoa, että aloittelijakin onnistuu. Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä? Nämä nuudelikupit kootaan valmiiksi paloitelluista wok-vihanneksista, pikanuudeleista sekä broilerista tai MiFU® jauhiksesta. Potkua makuun antaa sweet chili ruokakerma. Halutessasi voit kerrostella raaka-aineet kuppeihin jo edellisenä päivänä.

Maapähkinäinen nuudeliwokki

Nopeasti kypsyvät nuudelit sopivat loistavasti wokkiin. Tässä reseptissä munanuudelit ja wok-vihannekset saavat kaverikseen fajitas-maustettuja MiFU® suikaleita sekä satay-kastiketta, maapähkinävoita ja kookoskermaa. Valmista vartissa!

Nopea lohilaksa

Lohilaksaa testannutta lainaten: ”Aivan törkeän hyvää”. Ja sitähän tämä on, liemestä lähtien. Kirjolohikuutiot, nuudelit ja kasvikset kypsyvät nopeasti, joten syömään pääsee alle puolessa tunnissa.Tämä maistuu myös nuudelikeiton ystäville!

Sesonki
Helppo ja nopea arkiruoka
Sesonki
Pasta – se täydellinen arkiruoka
Keittiössä nyt
Arjen parhaat broilerireseptit