Nopeasti hyvää Valio dippi & kastikkeilla

Maukas kastike viimeistelee ruoan kuin ruoan. Uusilla Valio dippi & kastikkeilla saat suosikkiruokiisi sekoittamatta valmiin dipin tai kastikkeen yhdestä purkista. Raikkaissa jogurttipohjaisissa kastikkeissa on kolme makuvaihtoehtoa: ranch, valkosipuli sekä paprika ja chili. Dippaile tai käytä kastikkeena makusi mukaan.

Nopea ja näppärä kastike ja dippi

Niin arkena kuin viikonloppuna on mukava syödä ruokaa, joka valmistuu nopeasti ja maistuu hyvältä. Uudet Valio dippi & kastikkeet viimeistelevät niin lounaan, päivällisen kuin illanistujaisten tarjoilut. Avaa vain kansi ja kastike on valmis! Laktoosittomat, Sydänmerkillä varustetut tuotteet ovat fiksu valinta myös terveellisempiä vaihtoehtoja etsivälle. Makuvaihtoehtoja on kolme: Valio dippi & kastike paprika ja chili ja Valio dippi & kastike valkosipuli sekä uutena suosikkimaku Valio dippi & kastike ranch, joka toimii täydellisesti sipsien kaverina! Uutuus on helpompi, nopeampi ja edullisempi kuin perinteinen kermaviili ja dippijauhe.

Näin käytät Valio dippi & kastikkeita

Lounasannoksen loppusilaukseksi

Paista lounaaksi lihaa, kalaa, kanaa tai Mifua. Tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa. Valuta päälle reilusti Valio dippi & kastiketta. Valkosipulinen makuinen kastike sopii etenkin kanan ja leivitetyn vaalean kalan kaveriksi, kun taas paprikan ja chilin makuinen kastike viihtyy lihan ja Mifun seurassa. Kokkaa vaikka herkullisia porsaankyljyksiä.

Hampurilaisten, tortillojen ja kulhoruokien kastikkeeksi

Helppo illallistarjoilu syntyy esimerkiksi hampurilais- tai kulhoruokabuffetista, josta jokainen voi koota itselleen haluamansa annoksen. Valio dippi & kastikkeet viimeistelevät esimerkiksi Mifu-wrapin ja burritokulhon.

Dippilautaselle illanistujaisiin

Kokoa maukas dippilautanen illanistujaisiin esimerkiksi tuoreista kasviksista, sipseistä ja nugeteista. Avaa viereen pari purkkia Valio dippi & kastikkeita ja koristele ne halutessasi tuoreilla yrteillä. Monen suosikkidippi sipsien kanssa on ranch, ja tämän nopeampaa dippikastiketta ei olekaan. Kokeile esimerkiksi juusto-kasvissipsien kanssa!

Vinkki! Valio dippi & kastikkeet sopivat myös suolaisen piirakan täytteeseen ja pohjaan sekä pastasalaatin kastikkeeksi.