Parhaat eväät kisakatsomoon

Penkkiurheilijat ja kannustusjoukotkin tarvitsevat tankkausta! Kun kisahuuma nousee, pöytään katetaan helppoa naposteltavaa, rentoa ruokaa ja jääkylmää juomaa. Nappaa parhaat reseptit talteen ja järjestä kaikkien aikojen kisakatsomo.

Pientä naposteltavaa kisakatsomoon

Kun matsin tai finaalin alkuun on enää minuutteja, tarvitaan nopeita reseptejä. Kiireessäkin ehtii valmistaa runsaan ja herkullisen partypellin, jolle kootaan nachoja, kanaa, kasviksia, juustokastiketta ja salsaa. Myös rento juustotarjotin on herkullinen ja helppo vaihtoehto kisakatsomoon. Yllätä kaverit rouhealla juustolautasella tai katso Valion koekeittiön vinkit perinteisemmän juustotarjottimen kokoamiseen.

Jos aikaa on hieman enemmän, kavereille ja perheelle voi valmistaa vaikkapa hodareita, broileritäytteisiä nachoja, nachos supremes -setin tai fried chicken -annoksen Koskenlaskijan tyyliin.

Kisakatsomon rennot ruoat

Näillä resepteillä onnistuu isommankin kannustusjoukon ruokkiminen. Avainsanoja ovat edelleen rentous, helppous ja herkullisuus. Ranskismättö ja peltilihapiirakka valmistuvat iisisti yhdellä pellillä. Hauska idea on myös kattaa taco-, hodari-, tai hampurilaisbaari, jossa kaikki voivat koota annoksen oman makunsa mukaan.

Kippis voitolle: jääkylmät juomat

Kisakatsomon herkut huuhdotaan tietenkin alas jääkylmillä juomilla. Seuraavista booli- ja drinkkiohjeista löytyy sopivia vaihtoehtoja niin koko perheelle kuin aikuiseen makuun.