Parhaat eväät kisakatsomoon

Penkkiurheilijat ja kannustusjoukotkin tarvitsevat tankkausta! Kun kisahuuma nousee, pöytään katetaan helppoa naposteltavaa, rentoa ruokaa ja jääkylmää juomaa. Nappaa parhaat reseptit talteen ja järjestä kaikkien aikojen kisakatsomo.

Pientä naposteltavaa nopeasti kisakatsomoon

Kun matsin tai finaalin alkuun on enää minuutteja, tarvitaan nopeita reseptejä. Helppo tarjoilu syntyy kasviksista, juustotortillanachoista, pähkinöistä ja dipeistä. Myös rento juustotarjotin on herkullinen ja helppo vaihtoehto kisakatsomoon. Yllätä kaverit rouhealla juustolautasella tai katso Valion koekeittiön vinkit perinteisemmän juustotarjottimen kokoamiseen. Jos aikaa on hieman enemmän, kavereille ja perheelle voi valmistaa vaikka broileritäytteisiä nachoja tai nachos supremes -setin.

Parhaat nopeat naposteltavat

Parhaat dipit

Myös rento juustotarjotin on herkullinen vaihtoehto kisakatsomoon.

Kisakatsomon rennot ruoat

Näillä resepteillä onnistuu isommankin kannustusjoukon ruokkiminen. Avainsanoja ovat edelleen rentous, helppous ja herkullisuus. Ranskismättö ja peltilihapiirakka valmistuvat iisisti yhdellä pellillä. Hauska idea on myös kattaa taco-, hodari-, tai hampurilaisbaari, jossa kaikki voivat koota annoksen oman makunsa mukaan.

Kippis voitolle: jääkylmät juomat

Kisakatsomon herkut huuhdotaan tietenkin alas jääkylmillä juomilla. Seuraavista booli- ja drinkkiohjeista löytyy sopivia vaihtoehtoja niin koko perheelle kuin aikuiseen makuun.

Kisajuomat koko perheelle

Aikuiseen makuun

Euroviisujen katsomon värikkäät eväät

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›