Parhaat eväät kisakatsomoon

Penkkiurheilijat ja kannustusjoukotkin tarvitsevat tankkausta! Kun kisahuuma nousee, pöytään katetaan helppoa naposteltavaa, rentoa ruokaa ja jääkylmää juomaa. Nappaa parhaat reseptit talteen ja järjestä kaikkien aikojen kisakatsomo.

Pientä naposteltavaa

Kun matsi tai finaali alkaa näillä näppäimillä, tarvitaan nopeita ja helppoja reseptejä. Nämä sorminaposteltavat valmistuvat näppärästi alkuselostuksien ohella.

Kisakatsomon rennot ruoat

Hodarit, hampparit ja sänkkärit ovat kisakatsomoiden ehdottomia klassikkoja. Valitse tarjolle vaikkapa kahta eri sorttia tai valmistele hodari- tai hampparibaari, josta jokainen saa koota mieleisensä annoksen.

Kisaeväät isolle joukolle

Näillä resepteillä onnistuu isommankin kannustusjoukon ruokkiminen. Avainsanoja ovat edelleen rentous, helppous ja herkullisuus. Ranskismättö ja peltilihapiirakka valmistuvat iisisti yhdellä pellillä. Hampparifiilistä saa peltiburgerilla!

Kippis voitolle: jääkylmät juomat

Kisakatsomon herkut huuhdotaan tietenkin alas jääkylmillä juomilla. Seuraavista booli- ja drinkkiohjeista löytyy sopivia vaihtoehtoja niin koko perheelle kuin aikuiseen makuun.