Pätkis-juustokakku ja karkkikakkutrendi

Karkeista, konvehdeista ja suklaapatukoista inspiroituneet kakut ovat keikkuneet kakkusuosikkien listoilla jo nelisen vuotta, eikä suosiolle näy loppua. Makeisten maut ovatkin inspiroiva lähde kakun makumaailman perustaksi. Sen ansioista Pätkis-kakkuun päätyi minttu-suklaata kolmella eri tavalla.

Pätkis-karkkeja, minttu-suklaan makuista Valio maustettua rahkaa sekä Domino minttu -keksejä. Siinä resepti minttu-suklaan fanien ykkösjuustokakkuun.

Juustokakun makumaailma luodaan kahdella täytteellä: suklaanvärisellä Pätkis-suklaatäytteellä sekä mintunvihertävällä, maustetusta rahkasta makunsa saavalla minttu-suklaa täytteellä.

Kakkua leikatessa paljastuvat täytteen kauniit laikut, jotka on luotu kerrostelemalla kakkuainekset vuokaan.

Kakun herkkään koristeluun on käytetty kumpaakin täytettä pursottamalla täytteitä isoiksi ja pieniksi palluroiksi kakun reunoille, kuin kruunuksi kakun päälle.

Karkkikakkujen tyyliin kuuluu, että itse makeisia löytyy kakun päältä – niin myös Pätkis-kakussa. Strösselit ja makumaailmaan sopivat mintunlehdet viimeistelevät kuvankauniin kokonaisuuden.

Kokeiletko Pätkis-juustokakkua jo seuraaviin juhliin?

Lisää inspiraatiota juustokakkuihin ja leivontaan löydät täältä:

Juustokakku joka makuun
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›