Siirry sisältöön
Ruokavinkit

Pääsiäisen hittikakku – suloisista suloisin pupukakku

Pääsiäisen hittikakku –  suloisista suloisin pupukakku
Anna
Valio Koekeittiö

Reseptejä työkseen kehittelevä Anna ammentaa ideansa ajankohtaisista ruokailmiöistä.

Pupukakku on pääsiäisen suloisin ilmestys. Tyytyväisesti uinuva pupu saa kaikkien suut hymyyn ja raikkaan sitruunainen makumaailma tuo kevättunnelman huulille.

Kolmikerroksinen pupukakku on ihana katseenvangitsija kevään juhlaan. Lue vinkit, niin onnistut kauniin ja maultaan mehevän kakun kokoamisessa.

Näin teet pupukakun korvat

Pupun korvat, silmät ja kuono tehdään sokerimassasta. Tee sokerimassakoristeet vähintään edellisenä päivänä, jolloin ne ehtivät kuivua ja kovettua. Muutoin pupusta saattaa tulla vahingossa luppakorvainen.

Pupun korville saa veikeän muodon taivuttamalla massan jäätelökauhan tai muun pyöreän varren, esim. pulikan päälle.

pupukakun korvan ohje
kolmikerroksinen pupukakku
pupukakku
Tip icon

Näin pupu vaihtaa väriä ja makua

Tuorejuuston voi valita myös oman maun mukaan. Esimerkiksi vadelmatuorejuustosta tehtynä pupusta tulee hempeän vaaleanpunainen.

Pääsiäinen

Pääsiäinen on kevään odotetuin ruokajuhla

Pääsiäisenä on aikaa nauttia yhdessäolosta hyvän ruoan äärellä. Herkuttele hyväksi todetuilla klassikoilla tai yllätä pääsiäisvieraat uusilla hittiresepteillä.

Search