Tervetuloa Flow-festivaalien tunnekylpylään - Pink Space x Jäätelöfabriikki

Tänä vuonna Flow-festivaalit tarjoavat hyvän olon keitaan, jonne kaikki saavat tulla sellaisina kuin ovat. Pink Spacessa sukelletaan esimerkiksi runouteen, performanssitaiteeseen – ja ainutkertaiseen jäätelönautintoon, joka on koettavissa vain tilaan rakennetussa Valio Jäätelöfabriikki Sweet Spacessa.

Tänä vuonna Flow-festivaalit tarjoavat hyvän olon keitaan, jonne kaikki saavat tulla sellaisina kuin ovat. Pink Spacessa sukelletaan esimerkiksi runouteen, performanssitaiteeseen – ja ainutkertaiseen jäätelönautintoon, joka on koettavissa vain tilaan rakennetussa Valio Jäätelöfabriikki Sweet Spacessa.

Pink Space esittelee vaihtoehtoista festivaaliohjelmaa, kuten runoutta, performanssitaidetta ja videoinstallaatioita. Tila itsessään on eräänlainen hohtavan pinkki tunne-spa, joka tarjoaa virkistäviä kokemuksia ja mieleenpainuvia esityksiä. Pink Space on turvallinen paikka, jossa voi hengittää, ajatella ja tuntea. Pink Spacen ovat suunnitelleet DJ-taiteilija Taika Mannila ja sisustusarkkitehti Fanni Suvila.

– Vaaleanpunainen väri on perinteisesti mielletty naiselliseksi ja pehmeäksi, mutta myös erilaiset vähemmistöt ovat ottaneet sen omakseen. Pinkki viestiikin myös valtaa ja vapautumista rajoitteista. Pink Space on vapauden ja unelmoinnin paikka, joka on kaikille turvallinen. Se haluaa nostaa esiin ihmisiä ja ryhmiä, jotka jäisivät ehkä muuten näkymättömiin, sisustusarkkitehti Fanni Suvila sanoo.

Kellahda jättityynyn syleilyyn ja nauti pinkistä!

Sukella hyvään oloon

Suvila ja Mannila löysivät toisensa yhteisten kaverien kautta. Suvila teki gradutyötä pinkkiin väriin liittyvistä mielikuvista, ja myös Mannila oli pitkään työstänyt samansuuntaista tematiikkaa. Pinkkiin sfääriin sukellettiin ensimmäistä kertaa jo viime vuonna Helsinki Design Weekin yhteydessä, joskin mittakaava oli paljon pienempi. Silloin Pink Space rakennettiin Jackie-ravintolaan.

– Ensimmäisen Pink Spacen keskeisiä elementtejä, kukkia ja peilejä on myös Flow’n Pink Spacessa mukana. Peilit vahvistavat kokemusta, kun ihminen näkee itsensä osana tilaa. Suurempi tila mahdollistaa entistä useammalle mahdollisuuden nauttia pinkin hyvää tekevistä vaikutuksista, Suvila kertoo.

Pink Space on myös mahdollisuus kohdata valtavirran ulkopuolella kulkevia nousevia taiteilijoita - kuten Flow’n alkuperäiseen ideaan on aina kuulunut. Spoken wordia, runoutta, voguingia, immersiivinen 3D-animaatio – odottamatonta ja varmasti nautittavaa.

– Esitysten välissä on kunnolla aikaa myös sulatella kokemustaan ja valmistautua seuraavaan elämykseen, Suvila kertoo.

Tarjolla ripaus suloista sahramia

Esitysten välisille tauoille sopivat myös virkistäytyminen ja hauska herkuttelu. Pink Spacen yhteyteen on perustettu mikäpä muukaan kuin Valio Jäätelöfabriikki Sweet Space. Valio on kehittänyt Pink Spaceen uuden jäätelömaun Suloinen Sahrami, jossa maistuvat eksoottinen sahrami ja makea hunaja. Erikoismakua on saatavilla hyvin pieni erä, ja lisäksi Sweet Spacessa voi tutustua Valio Jäätelöfabriikki Unelma Suklaa -makuun.

– Valio Jäätelöfabriikki jäätelöitä on alusta asti tehty pilke silmäkulmassa, sallivassa ja iloisessa ilmapiirissä. Siksi tuntui varsin luontevalta ja helpolta toteuttaa Pink Spacen henkeen sopiva jäätelöstä nauttimisen tila sekä pieni erä aivan uutta jäätelömakua, markkinointipäällikkö Marianne Manninen sanoo.

Jäätelöfabriikki Sweet Spacen tilasuunnittelun on tehnyt Fanni Suvila, ja se jatkaa Pink Spacen rentoutumisen ja unelmoinnin ideaa. Jäätelöherkuttelun lomassa voi kellahtaa pehmeän jättityynyalueen syleilyyn ja ikuistaa Pink Space -vierailun valokuvausalueella. Itsensä ja festariseurueensa voi kuvata kukkien keskellä, vaaleanpunaisessa peilikuutiossa tai olla oman elämänsä Beyoncé tuulikoneen puhaltaessa. Flow-festarialueella kiertävät Valio Jäätelöfabriikki polkupyörät, joista voi ostaa muita makuja.

Tervetuloa jäätelöiden makumaailmaan

Valio Jäätelöfabriikki on 12 jäätelönautintoa purkitettuna. Sopii jaettavaksi, ihanaa itsekseen!

Tutustu kaikkiin makuihin