Syksyn 2020 uutuustuotteet ovat täällä - ja entistä vähemmän muovia

Syksy toi kauppoihin Valion herkulliset uutuudet ja entistä vähemmän muovia Valio PROfeel® - ja juustopakkauksissa.

Syksyn arkiruokakausi käynnistyy helposti lähestyttävällä vegepihvillä. Välipalan nälkä sammutetaan luomusti tai ilman lisättyä sokeria, ja perheiden suosikkijuusto sujahtaa napostelukokoon.

Valio MiFU® Vegepihvi on mehevä ja muotoiltava

Valio MiFU® vegepihvit ovat 100 % kasviperäinen uutuus helppoon ruoanlaittoon! Herneproteiinista ja rypsiöljystä valmistetuissa pihveissä on mehukas maku ja lihaisa suutuntuma. Paista Valio MiFU® vegepihvit pannulla, uunissa tai grillissä. Maukas paistopinta syntyy jo muutamassa minuutissa. Soijattomina ja gluteenittomina ne sopivat moneen ruokavalioon ja maistuvat koko perheelle. Kokeile ruokiin, joissa tavallisesti käyttäisit jauhelihapihvejä. Vegepihvit sopivat aivan erityisen hyvin hampurilaisiin mutta maistuvat mainiolta myös vaikkapa salaatin, bataattiranskalaisten tai dippikastikkeen seurassa. Vegepihvit voi ennen paistamista pyöritellä myös vaikkapa pulliksi.

Laita hyvää ruokaa Valio MiFU® vegepihvistä

Paista sellaisenaan tai muotoile mieluisaksi

Pikkuinen nälkäkiukun taltuttaja

Valio Oltermanni® on nyt saatavilla kätevänä napostelujuustona. Juustopalat ovat yksittäispakattuja ja toimivat terveellisenä eväänä tai välipalana. Juustot säilyvät huoneenlämmössä jopa kahdeksan tuntia, joten ne voi hyvin pakata reppuun mukaan vaikkapa treenievääksi. Yksittäispakatut palat myydään uudelleensuljettavassa pussissa. Kaikki Valio Oltermanni® juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta eivätkä ne sisällä lisäaineita.

Välipalat kuten haluat

Kylmähyllyn välipalavalikoimat odottavat ottajaansa. Valio Luomu™ pakkaukset ovat uudistuneet tyylikkäästi. Suomalaiset arvostavat luomussa eniten puhtautta, ja luomun suosio kasvaa vuosi vuodelta. Uuden pakkauksen lisäksi löydät kylmähyllyltä uudet metsämustikan ja banaanin makuiset Valio Luomu™ jogurtit 1 kg pakkauksessa.

Luonnonjogurtti+™ mango & papaija sekä omena & päärynä ovat raikasta luonnonjogurttia ja hedelmää juotavassa muodossa. Se ei sisällä lisättyä sokeria, makeutusaineita, hedelmämehua tai hunajaa. Mielestämme oivallinen juotava, ei niin makean makuinen välipala.

Kasvipohjaiset ja gluteenittomat - Valio Oddlygood®

Haluatko nauttia välipalan tai kahvikupposen kasvipohjaisilla tuotteilla ja gluteenittomasti? Tiesitkö, että Valio Oddlygood® kaurapohjaiset gurtit sekä Valio Oddlygood® Barista kahviin tarkoitettu kaurajuoma valmistetaan kotimaisesta puhdaskaurasta? Jo kesän korvilla lanseerasimme myös pienemmän, kylmähyllystä myytävän Valio Oddlygood® Barista tuorekaurajuoman. 0,75 l pakkauskoko sopii pienemmän mittakaavan kahvikissoille, jotka arvostavat täyteläistä makua ja täydellisyyttä hipovia käyttöominaisuuksia kaikenlaisissa kahveissa.

Juhlakauden herkkusuille

Syksyn pimetessä pieni herkkuhetki valaisee sisäisesti. Valio Jäätelöfabriikki uutuusmaut mokkapala-toffee ja sitruuna-lakritsi vievät kieleen mennessään. Jos eivät vieneet, ottaisitko kaupan päälle joulun yllättävän klassikkomaun, AURA® piparin?

Luumun ystävät pääsevät nyt vetämään lusikkansa esiin. Nauti Valio Herkku mousse luumu, joka on kooltaan ja maultaan sangen sopiva kaikenlaisen herkuttelun nälkään. Leivontahetkiin varma valinta on tietenkin maustettujen rahkojen kausimaku luumu-kaneli, joka maistuu ihanasti joululta.

Eikä unohdeta pikkusuolaisia. Valio AURA® Gold, Valio Hienoin Alppi Kreivi® sekä Valio Hienoin Juhla Cheddar® ovat saatavilla vain ja ainoastaan loppuvuoden juhlakauteen. Nämä hienoista hienoimmat herkuttelujuustomme on kypsytetty rakkaudella ja kärsivällisyydellä tavallistakin pidempään juustomestariemme hoivissa. Sipaisu Valio Viola® AURA® tuorejuustoa taas on helpoin tie varustaa rapeakuorinen leipä, murea keksi tai mehevä voileipäkakku suomalaisten suosikkisinihomejuustolla.

Arkiruokaa ja loppuvuoden pyhiä

Syksyn tullen alkaa arkiruokasesonki, ja ideoiden loppuessa suosittelemme turvautumaan Valion arkiruokaresepteihin. Syyskausi on myös pieniä ja suuria ruokajuhlia pullollaan: isänpäivä, Halloween, pyhäinpäivä - ja pikkujoulujen kautta kohti joulua. Aina on hyvä aika ilahduttaa itseä ja läheisiä leivonnalla. Poimi aina ajankohtaiset reseptit ja ruokavinkit palvelustamme!

Vähemmän muovia, enemmän kierrätysmuovia

Muovia tarvitaan kaikissa pitkään säilyvissä elintarvikkeissa, sillä ilman muovin antamaa suojaa ruoka pilaantuisi ennen kuin se ehtii kotijääkaappiin. Pakkauksen tärkein tehtävä onkin ehkäistä pakkausta itseään isompi ympäristöhaitta: ruokahävikki. Muovista tulee ongelma, jos se päätyy luontoon. Valiolla vähennetään määrätietoisesti pakkauksiin käytettävää muovia ja lisätään kierrätysmuovin osuutta. Kaikki pakkauksemme ovat kierrätettäviä.

Syksyn aikana muoviset lusikkakannet poistuvat Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksista. Näin näiden pakkausten muovimäärä vähenee huikeat 44 %. Se tarkoittaa noin 150 000 kg muovia, ja määrä vastaa noin seitsemää miljoonaa kaupan muovikassia!

Myös kaikki Valion juustoviipaleet siirtyvät osittain kierrätysmuovista valmistettuun pakkaukseen, jossa on vähennetty myös muovin määrää. Yli 55 % pakkausmateriaalista on valmistettu Suomessa kierrätetystä muovista. Ohuempi pakkaus säästää 70 000 kg muovia vuodessa. Ohuempi pakkaus on helppo rutistaa pieneksi ja näin säästää tilaa roskakorissa/kuljetuksissa.

Tuotteen takana
Vahva kantaa oman lusikkansa – Valio PROfeel® rahkojen ja vanukkaiden pakkauksissa nyt 44 % vähemmän muovia