Valio Eila® Latte maitokahvijuoma – kahvikansan suosikki

Suomalaiseen makuun kehitetyt Valio Eila® Latte maitokahvijuomat ovat kahvinystävän herkullinen valinta vaikka jokaiseen päivään. Valio Eila® Latte maitokahvijuomat tarjoavat saman aidon maun ja virkistyksen kuin kuppi tavallista kahvia, mutta päivän menoihin ja vaihtuviin tilanteisiin mukautuvassa muodossa.

Mukana aina silloin kun kaipaat sitä

Valio Eila® Latte maitokahvijuomat sopivat sellaisenaan raikkaana jääkahvina liikkeellä nautittaviksi tai kahvikupissa lämmitettynä rentoihin kahvihetkiin. Tuttuja makuvaihtoehtoja löytyy jokaiselle: konstailemattoman maitokahvin ystävä nauttii originalista, kun taas maustetuista maitokahveista pitävä suosii luonnollisen raikasta minttua.

Kaikki Valio Eila® Latte maitokahvijuomat ovat saatavilla kätevästi mukana kulkevissa, uudelleensuljettavissa 2,5dl:n annospakkauksissa – lisäksi Valio Eila® Latte original maitokahvijuoma löytyy isommalle kahviseurueelle tai useampaan kahvihetkeen riittävässä 1l:n pakkauksessa.

Nauti päivittäin ilman kolkuttavaa omatuntoa

Valio Eila® Latte maitokahvijuomien hillitty makeus päästää kahvin pääosaan ja niiden sisältämä 1 % rasvaa antaa pehmeän, silti raikkaan maun. Saat niistä myös potkua päivääsi, sillä yksi annospakkaus sisältää lähes kahvikupillisen verran virkistävää kofeiinia (67,5 mg/2,5 dl pakkaus).

Valio Eila® Latte maitokahvijuomia voit nauttia hyvällä omatunnolla vaikka joka päivä. Niissä on vain vähän lisättyä sokeria (3,4 g/100 g) ja kuluttajatestin mukaan maistuvatkin vähemmän makeilta kuin muut markkinoilla olevat kahvijuomat. Ne sisältävät myös kaikki Valio Eila® maitojuoman hyvät puolet: kalsium ja lisätty D-vitamiini pitävät huolen luustosi hyvinvoinnista – ja laktoosittomina maitokahvijuomina ne sopivat kaikille.

Kokeile myös uusia tapoja käyttää maitokahvijuomia

Valio Eila® Latte maitokahvijuomat lämmittävät kylmänä päivänä ja virkistävät helteellä jääpalojen kera nautittuna. Maitokahvijuomilla voi myös kostuttaa kakun extraherkullisesti: kokeile vaikka klassikkoleivonnaisesta muokattuun mokkapalakakkuun tai astetta juhlavampaan mokkakakkuun. Perinteiset köyhät ritarit muuttuvat latteritareiksi ja banaani-lattemuffineissa on herkullinen, maitokahvilla maustetu kinuskisydän.

Maistaneiden mielestä paras

Makutesteihin osallistuneista 70 % sanoi Valio Eila® Latte maitokahvijuoman maistuvan paremmalta kuin markkinoiden nykyiset kahvijuomat*. Seitsemän kymmenestä ei voi olla väärässä – maista Valio Eila® Latte maitokahvijuomaa vaikka heti!

*Starbucks Seattle Latte, Paulig Frezza Mocca, Bellarom Espresso macchiato ja Rainbow Mokka. Lähde: Makery hallitesti (sokkona) 9/2013, N=99