Valio Eila® on markkinoiden paras laktoositon maitojuoma

Noin joka viides suomalainen saa vatsavaivoja maidon sisältämästä laktoosista. Valitsemalla laktoosittoman Valio Eila® maitojuoman voit jatkaa maidonjuontia ilman vatsavaivoja – mausta, käyttöominaisuuksista ja ravintoaineista tinkimättä! Valio Eila® maitojuomissa on Valion patentoimalla menetelmällä laktoosin poistamisen lisäksi pilkottu osa proteiineista. Kuluttajien mielestä Valio Eila® maitojuoma on markkinoiden paras laktoositon maitojuoma.

Maitojuoma, joka maistuu maidolta

Kuluttajat valitsivat Valio Eila® maitojuoman markkinoiden parhaimmaksi maitojuomaksi Makery Oy:n makutestissä*. Kuluttajat kuvailivat Valio Eila® kevytmaitojuoman maistuvan pehmeältä ja aidolta maidolta. Valio Eila® rasvatonta maitojuomaa taas kuvailtiin raikkaaksi ja pehmeäksi.

Valio Eila® maitojuomat sopivat ruokajuomaksi, ruoanvalmistukseen ja leivontaan.

Valio Eila® sopii herkkävatsaisille

Valio Eila® maitojuomat ovat laktoosittomia mausta, käyttöominaisuuksista ja ravintoaineista tinkimättä. Ne sopivat myös herkkävatsaisille, koska vähemmän laktoosia sisältävät tuotteet voivat auttaa vähentämään laktoosin nauttimisesta johtuvia ruoansulatusoireita laktoosi-intoleranteilla. Valio Eila® maitojuomassa on tallella kaikki maidon ravitsemuksellinen hyvä, ja se sopii osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Tutkimushavaintojen mukaan osa kuluttajien kokemista vatsavaivoista ei johdu laktoosista. Myös maidon proteiinit saattavat aiheuttaa herkkävatsaisille laktoosi-intoleranssin kaltaista vatsaoireilua, kuten löysää vatsaa, turvotusta, ilmavaivoja ja vatsakipuja. Valio Eila® maitojuomassa proteiinit ovat samassa muodossa kuin jogurtissa tai piimässä – siis osittain valmiiksi pilkottuina. Perinteisesti hapanmaitotuotteita on pidetty monenlaisille vatsoille sopivina.

Luomua ja riittoisia 1,75 litran pakkauksia

Valio Eila® maitojuomista löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Valikoimassa on rasvaton, kevyt- ja kolme prosenttia rasvaa sisältävä maitojuoma. Sarjassa on myös luomuvaihtoehdot rasvattomalle ja kevytmaitojuomalle.

Valio Eila® rasvattomat ja kevytmaitojuomat ovat kaupoissa suuremmassa 1,75 litran pakkauskoossa. Entistä riittoisampi pakkauskoko palvelee erityisesti lapsiperheitä ja muita kuluttajia, jotka käyttävät paljon maitoa ja haluavat ostaa maitojuoman riittoisassa pakkauksessa. Korkillinen suurpakkaus sai hyvät arviot kuluttajatesteissä. Kuluttajien mielestä korkillista maitotölkkiä on helppo käyttää. Pakkauksen voi myös säilyttää kyljellään avaamisen jälkeenkin. Valittavana on myös litran, 5 desilitran ja 2,5 desilitran pakkauskoot.

Miksi sitä kutsutaan maitojuomaksi?

Maitoasetuksen mukaan tuotetta ei saa kutsua maidoksi, jos maidon muita komponentteja kuin rasvaa on vakioitu tietylle tasolle. Koska Valio Eila® maitojuomien laktoosi on poistettu, sitä täytyy kutsua maitojuomaksi. Laktoosin poistamisesta huolimatta Valio Eila® maitojuomat maistuvat tavalliselta raikkaalta maidolta.

Valio Eila® maitojuomissa on runsaasti kalsiumia, B-vitamiineja, jodia ja hyvälaatuisia proteiineja. Tuotteeseen lisätty D-vitamiini tehostaa kalsiumin imeytymistä.

*Lähde: Laktoosittomien maitojuomien tuotetesti, Makery Oy (4/2018, n=243).