Valio Herkku - maistuu isommalta kuin on

Pehmeän täyteläiset Valio Herkku kermaiset jogurtit, mousset, vanukkaat ja rahkat sopivat täydellisesti arjen ja viikonlopun pieniin herkutteluhetkiin. Suomalainen maito, kerma ja aidot, parhaat raaka-aineet takaavat intensiivisen makuelämyksen. Valio Herkku maistuu isommalta kuin on.

UUDET kermaiset herkuttelujogurtit

Uusissa Valio Herkku kermaisissa jogurteissa yhdistyvät klassikkojälkiruokien maut kermaisen täyteläiseen jogurttiin. Huolella valitut raaka-aineet ja suomalainen maito ovat tämän herkun salaisuus. Valitse suosikkimakusi, stracciatella tai crème brûlée, siivittämään sinut arjen pieniin herkkuhetkiin. Uuden isomman 380 g pakkauskoon ansiosta voit ottaa juuri sen verran kuin haluat tai nauttia siitä vaikka lusikallinen kerrallaan.

Uusi suussasulava kinuskimousse

Uusi Valio Herkku kinuskimousse on makuelämys, joka vie kielen mennessään. Täyteläinen ja suussasulavan kuohkea Valio Herkku kinuskimousse tehdään suomalaisesta maidosta ja kermasta. Se sopii täydellisesti pieniin herkkuhetkiin tai jälkiruoaksi.

Suklaiset klassikot

Kuohkea suklaamousse sekä täyteläiset vanukkaat suklaa ja suklaa & suolainen kinuski ovat pieniä herkkuja omiin hetkiin. Hurmaannu kotimaisista herkuista, joiden maun takaa aito suklaa.

Rahkat täynnä ihanuutta

Valio Herkku rahkat tuovat aitoja makuelämyksiä arjen pieniin herkutteluhetkiin. Näihin ihanuuksiin olemme kerrostelleet kermaista rahkaa, aitoa marjaa ja hedelmää. Kokeile kotimaisista mauista innoituksensa saaneita lakka-vaniljaa tai mustikka-valkosuklaata.

Kuohkean täyteläiset mousset

Uppoudu Valio Herkku moussen kuohkean herkullisiin ulottuvuuksiin. Tutut suosikkimousset mansikka ja mango-passion ovat myös uudistuneet. Raikkaan hedelmäiset mousset sopivat täydellisesti pieniin hemmotteluhetkiin.

  • Valio Herkku kermaiset jogurtit

  • Valio Herkku suklaiset klassikot