Valio Herkku - maistuu isommalta kuin on

Uudet pehmeän täyteläiset Valio Herkku vanukkaat ja mousse sopivat täydellisesti arjen ja viikonlopun pieniin herkutteluhetkiin. Suomalainen maito, kerma ja aidot, parhaat raaka-aineet takaavat intensiivisen makuelämyksen. Valio Herkku maistuu isommalta kuin on.

Suklaiset uutuudet

Kuohkea suklaamousse ja täyteläiset vanukkaat suklaa ja suklaa & suolainen kinuski ovat pieniä herkkuja omiin hetkiin. Hurmaannu kotimaisista herkuista, joiden maun takaa aito suklaa.

Elegantti pannacotta

Italialaisesta klassikkojälkiruoasta inspiraationsa saanut Valio Herkku pannacotta lumoaa silkinpehmeällä maullaan. Aidoista parhaista raaka-aineista tehty makuelämys on kaksikerroksinen: päällä kermaista pannacottaa ja pohjalla raikasta mangoa tai vadelmaa.

Rahkat täynnä ihanuutta

Valio Herkku rahkat tuovat aitoja makuelämyksiä arjen pieniin herkutteluhetkiin. Näihin ihanuuksiin olemme kerrostelleet kermaista rahkaa, aitoa marjaa ja hedelmää. Kokeile kotimaisista mauista innoituksensa saaneita lakka-vaniljaa tai mustikka-valkosuklaata.

Kuohkean täyteläiset mousset

Uppoudu Valio Herkku moussen kuohkean herkullisiin ulottuvuuksiin. Tutut suosikkimousset mansikka ja mango-passion ovat myös uudistuneet. Raikkaan hedelmäiset mousset sopivat täydellisesti pieniin hemmotteluhetkiin.