Valio Herkku - maistuu isommalta kuin on

Valio Herkku mousset ja rahkat on tehty sinulle, joka et tyydy tavalliseen. Niiden salaisuus on yksinkertainen: huolella valitut, laadukkaat ainekset, aidot maut ja herkulliset makuyhdistelmät, jotka syntyvät taidosta luoda maidosta jotain todella hyvää. Maista itse. Huomaat kohta nauttivasi pienistä herkkuhetkistä, lusikallinen kerrallaan.

Oodi herkuttelulle

Pienet herkkuhetket nostavat arjen yläpuolelle. Vastustamattomat Valio Herkku rahkat ja mousset sopivat täydellisesti kahvin kaveriksi, tuomaan pienen tauon työpäivän keskellä tai vaikka makeaksi suupalaksi illalla. Valio Herkku on juuri sopivan kokoinen ja arvoisesi nautinto.

  • Tämä aito herkku on tehty sinulle, joka et tyydy tavalliseen. Sen salaisuus on yksinkertainen: huolella valitut, laadukkaat ainekset, aidot maut ja herkulliset makuyhdistelmät.

Elegantti pannacotta

Italialaisesta klassikkojälkiruoasta inspiraationsa saanut Valio Herkku pannacotta lumoaa silkinpehmeällä maullaan. Aidoista parhaista raaka-aineista tehty makuelämys on kaksikerroksinen: päällä kermaista pannacottaa ja pohjalla raikasta mangoa tai vadelmaa.

Rahkat täynnä ihanuutta

Valio Herkku rahkat tuovat aitoja makuelämyksiä arjen pieniin herkutteluhetkiin. Näihin ihanuuksiin olemme kerrostelleet kermaista rahkaa, aitoa marjaa ja hedelmää. Kokeile kotimaisista mauista innoituksensa saaneita lakka-vaniljaa tai mustikka-valkosuklaata. Sitruunajuustokakun makuisen rahkan kannen alle kätkeytyy lisäksi rouskuvan rapeaa keksimurua.

Kuohkean täyteläiset mousset

Uppoudu Valio Herkku moussen kuohkean herkullisiin ulottuvuuksiin. Uutuusmaku appelsiini-stracciatella hurmaa appelsiinisuklaan ystävät! Tutut suosikkimousset mansikka ja mango-passion ovat myös uudistuneet. Raikkaan hedelmäiset mousset sopivat täydellisesti pieniin hemmotteluhetkiin.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›