Valio Viola® - tuorejuusto taipuu moneksi

Suolaista, makeaa, maustamatonta ja mahtavia makuja – Valio Viola® tuorejuustot ovat helppo ja maukas tapa tuoda erilaisia juustoisia ulottuvuuksia ruoanlaittoon ja leivontaan. Ne sopivat myös loistavasti käytettäväksi sellaisenaan antamaan täyteläistä makua leivälle ja kekseille.

Kaikki Valio Viola® tuorejuustot ovat säilöntäaineettomia ja laktoosittomia. Tuorejuuston rakenne on pehmeä ja helposti levittyvä. Herkullisen maun ansiosta Valio Viola® reseptit ovat monien kestosuosikkeja.

Tuorejuustot ovat helppo tapa maustaa ja luoda ruokiin ja leivonnaisiin mukava juustoinen makumaailma.

Valio Viola® makeat tuorejuustot: appelsiini, sitruuna, vadelma ja kinuski

Makeiden Valio Viola® tuorejuustojen pehmeä koostumus sopii leivonnassa mainiosti sekoitettavaksi erilaisiin massoihin. Tuorejuustot sopivat myös sellaisenaan maustamaan juustokakkuja sekä muita herkkuja.

Kokeile Valio Viola® appelsiinia vaikkapa mehevissä porkkanamuffineissa tai Valio Viola® vadelmaa juhlavaan juustokakkuun. Valio Viola® sitruuna tuorejuuston aito sitruunankuori tuo puolestaan raikasta makua ruokiin ja leivonnaisiin. Kokeile Valio Viola® kinuski ja vadelma tuorejuustoja myös paahtoleivän tai keksin päällä.

Eikä makea tuorejuusto rajoita reseptejä pelkkiin jälkiruokiin tai leivonnaisiin: yhdistämällä esimerkiksi suolaiseen piiraaseen makeaa tuorejuustoa syntyy yllättävä ja herkullinen lopputulos.

Valio Viola® suolaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon

Suolaisina Valio Viola® makuina hurmaavat aurinkokuivattu tomaatti, basilika, kolme pippuria, kylmäsavulohi, paprika-chili, ruohosipuli, tilli ja yrtti.

Valio Viola® tuorejuustot ovat monikäyttöisiä, suomalaiseen makuun suunniteltuja tuorejuustoja. Ne sopivat monenlaisiin pikkusuolaisiin, hampurilaisiin, keittoihin, patoihin tai pastaan.

Kokeile rohkeasti ja onnistu!

Ihastu Valio Viola® basilikan makuun herkullisissa bageleissa tai helpossa tuorejuustopastassa. Testaa Valio paprika-chili tuorejuustoa patongin välissä. Juhlapöydässä maistuvat voileipäkakut, ja lohimousse on niin kesäisen kuin jouluisenkin pöydän kestosuosikki.

Valio Viola® maustamattomalla tuotejuustolla taitava kokki voi päästää myös luovuutensa valloilleen. Katso  videolta Teemu Laurellin vinkki, kuinka tuorejuustoa voi maustaa itse!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›