Valion syksyn 2019 uutuustuotteet – herkkuja, hyvinvointia ja kaurabuumin jatkoa

Valion syksyn uutuudet tuovat ilouutisia niin herkuttelijoille, kahvikansalle, hyvinvoinnistaan huolta pitäville kuin vaihtelua kaipaaville ruoanlaittajille. Kaurabuumi inspiroi myös Valion tuotekehitystä ja sen ansiosta mukana on kokonaiset kolme kauraista uutuustuotetta.

Valio Herkku – maistuu isommalta kuin on

Pitäkää lusikoistanne kiinni, sillä syksyn uutuutena kylmähyllyihin saapuu Valio Herkku – uusi herkku täynnä makua. Valio Herkku rahkojen makuyhdistelminä hurmaavat lakka-vanilja, mustikka-valkosuklaa ja sitruunajuustokakku, jonka kannesta löytyy keksimuruja. Samalla tutut rahkavaahdot uudistuvat ja saavat nimen Valio Herkku mousse. Suosikkimakujen mansikan ja mango-passionin rinnalle saapuu uutuus appelsiini-stracciatella. Valio Herkku annos on juuri sopivan kokoinen herkutteluhetkiin. Tästä lähtien herkuttelu alkaa jo kylmähyllyltä!

Valio Oddlygood® Barista – kaikkiin kahveihin, kaikille kahvinjuojille

Suomalaiset ovat tunnetusti kahvikansaa. Me juomme kahvimme mieluiten suodatinkahvina – siksi Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma on suunniteltu sekoittumaan tasaisesti myös suodatinkahviin luoden silkkisen suutuntuman. Barista Lari Järnefeltin kanssa kahvila- ja kotikäyttöön kehitelty tuote myös vaahtoutuu hyvin. Kokeile siis valmistaa siitä suosikkierikoiskahvisi, trendikäs kasvislatte tai lorauta sitä aamukahvin joukkoon. Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma on gluteeniton ja se on tehty suomalaisesta puhdaskaurasta. Niinpä se maistuu kaikille kahvinjuojille, kaikkien kahvien kanssa.

Ollaan ystäviä jookos, ollaan kaura & kookos

Valio Oddlygood® kaura & kookos gurtti on uusi kaura- ja kookosmaitopohjainen välipala. Trendikäs kaura tuo gurtin makuun pehmeyttä ja eksoottinen kookos täyteläisyyttä ja raikkautta. Tuote on maustamaton, sillä sen maku tulee kaura- ja kookosmaidosta. Kokeile tuotetta maustamattoman välipalan tapaan sellaisenaan tai myslin, hedelmien tai marjojen kanssa. Gurtti on pakattu 1 litran kartonkipakkaukseen. Herkullisen maun lisäksi tuote sisältää eläviä maitohappobakteereita. Tuleeko teistä uudet ystävät?

Kokeile Oddlygood kaura & kookos gurttia myös näin

Proteiinivanukkaan voimalla vaikka läpi harmaan syksyn

Valio PROfeel® proteiinivanukkaat ovat hurmanneet tavoitteitaan ruokkivat kuntoilijat ja hyvän omantunnon vanukasherkkua himoitsevat herkuttelijat. Uutuusmakuna vanukasvalikoimaan saapuu herkullinen minttusuklaa. Proteiinivanukas kulkee mukana kätevässä pikarissa.

Makuja maailmalta – Valiojogurtti® tuo syksyllä terveisiä Kanadasta

Valiojogurtti® makuja maailmalta -sarja saa uutuuden. Maku on herkullisen paahteinen yhdistelmä omenaa, pihlajanmarjaa – ja tietenkin vaahterasiirappia. Aikaisemmat makuja maailmalta -sarjan maut Thaimaa ja Karibia jatkavat uutuusmaun rinnalla.

Valio Polar® uudistuu 40 v juhlavuoden kunniaksi – luonnostaan vahva juusto nyt myös luomuna

Valio Polar® Luomu™ 15 % tuo Valio Polar® juustoille ominaisen vahvan ja ainutlaatuisen maun nyt myös luomutuotteiden suosioiden huulille. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo sen olevan suolan ja rasvan suhteen parempi valinta omassa tuoteryhmässään. Valio Polar® uudistuksen yhteydessä kaikki pakkaukset on uusittu informatiivisemmiksi ja Polar juustojen eroja on selkeytetty uusilla, kuvailevammilla nimillä. Saatat päästä Valio Polar® juustojen uudistettuun maailmaan syksyllä myös tv:tä katsoessasi, kadulla kulkiessasi tai suosikkisivustojasi selaillessasi.

Valio Mifu® uutuudet texmex-ruoan faneille ja vaihtelunhaluisille kokkaajille

Valio Mifu® syksyn uutuusmaut tuovat vaihtelua syksyn ruoanlaittoon. Suosituin Mifu tuotetyyppi, jauhelihan tapaan käytettävä jauhis saapuu kauppoihin texmex-maustettuna. Se tekee tortillojen, texmex-henkisen jauhelihakastikkeen ja meksikolaishenkisten patojen valmistamisesta helppoa ja nopeaa.

Monikäyttöisiin Mifu suikaleisiin saapuu herkullinen uutuusmaku yrtti-valkosipuli, joka tuo vaihtelua ruoanlaittoon ja sopii mainiosti esimerkiksi pastaan ja pannuruokiin.

P.S. Luovumme läpivärjätystä mustasta muovista Mifu pakkauksissa vuoden 2019 loppuun mennessä ja mahdollistamme näin pakkausmuovin kierrätettävyyden. #kohtihiilineutraaliamaitoa!

Kokeile Mifu uutuuksia näin

Kauraa ja marjakeittoa yhdessä purkissa

Marjakeittoa kauran hyvillä ominaisuuksilla? Kyllä kiitos! Valio kaurainen puolukka-vadelmakeitto ja Valio kaurainen ruusunmarja-omenakeitto ovat runsaasti marjaa sisältäviä, sopivan paksurakenteisia marjakeittouutuuksia. Keitoissa on kauraa leseinä, joten ne ovat oiva kuidun lähde ruokavalioon. Uutuusmarjakeittoihin on lisätty magnesiumia ja B12-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta (osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja).

Uudet 1 litran pakkaukseen pakatut kauraiset marjakeitot tulevat myyntiin viikolla 40.

Jokaisella valinnalla on merkitystä – pieniä suuria tekoja

Valio Luomu™ tuorepuurojen muovinen kansi ja lusikka poistuvat tuotteen pakkauksesta syksyllä. Näin jatkamme Valio Luomu™ välipalarahkoissa toteutettua vastuullisuustekoa nyt myös tuorepuuroihin. Lue lisää luomusta >

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›