Vilkas syksy Valio Jäätelöfabriikissa

Valio karauttaa jäätelösyksyyn iso vaihde silmässä: Valio Jäätelöfabriikki Proteiini on hyvinvointia ja hemmottelua yhdessä purkissa. Kiihkeästi fanitettu Valio AURA® saa kaverikseen hartaasti toivotun piparkakun. Eikä siinä vielä kaikki. Annamme loistavalle jäätelöinnovaatiolle isot siivet, kun autamme Härtelö-härkäpapujäätelön nuorta yrittäjätiimiä kasvussa ja kansainvälistymisessä.

Kovasti proteiinia pehmeässä muodossa

Oletko aina haaveillut, että jäätelöä voisi syödä vaikka joka päivä tai useamman kerran päivässä? Valio Jäätelöfabriikki Proteiini on raitakuosiin kietaistu hyvän omantunnon herkku. Se soveltuu hyvin myös välipalaherkuksi, koska proteiinia on runsaasti (11 g/pakkaus), lisättyä sokeria ei ole lainkaan eikä maku ole liian makea. Lisäksi Valio Jäätelöfabriikki Proteiini sisältää 9 % ihka oikeaa Valio A+ ™ jogurttia.

Samaan kyytiin on pakattu rapeita keksimuruja, joita voi ripotella jäätelön pinnalle vähän kerrallaan, kaikki kerralla, oma maku ratkaisee. Keksimurut sisältävät myös runsaasti proteiinia, eikä lisättyä sokeria ole näissäkään. Valio Jäätelöfabriikki Proteiini on pehmeää ja lusikoitavaa suoraan pakastimesta otettuna - sopii myös kärsimättömälle jäätelöherkuttelijalle!

– Teimme Valio Jäätelöfabriikki Proteiinin, jotta voisimme nautiskella elämästä vielä enemmän ja pitää jäätelöherkutteluhetkiä entistä useammin, jäätelöiden kategoriapäällikkö Tea Ijäs sanoo.

Tutustu Valio Jäätelöfabriikki Proteiini tuotteisiin

Kiihkeiden toiveiden makupari

Syksyllä 2018 lanseerattu Valio Jäätelöfabriikki AURA® laku oli suolaisen ja makean uniikki liitto, mielipiteitä ja keskustelua herättävä jäätelömaku. Fanien harmiksi viimeisiä purkkeja tätä ainutlaatuista herkkua viedään. Vaan eipä hätää, sillä apu on lähellä! Nyt AURA® saa kaverikseen vuoden lopun juhlista muistuttavan piparin.

– Valio AURA® piparkakun päälle kasattuna on jo pitkään ollut juustopiireissä kova sana, ja fanit ovat toivoneet sitä myös jäätelömauksi. Siitäpä ajatus sitten lähti ja pakkasimme AURA® pipari -yhdistelmän Oulussa purkkiin. Odotamme vilkasta ja innostunutta keskustelua esimerkiksi Valio AURA® Facebookissa, Tea Ijäs kertoo.

Valio Jäätelöfabriikki AURA® piparin makuprofiilissa riittää fiilisteltävää ihan sellaisenaan. Todellinen asianharrastaja voi ripotella päälle vielä lisää vaikkapa Valio AURA® murua. Kokeilun arvoista on myös pyöräyttää kaunis jäätelöpallo mutakakun kylkeen tai yllättää itsensä vähän erilaisella sandwichilla.

Valio jäätelöfabriikki AURA® pipari

Uniikki kombo vaniljakermajäätelöä, Valio AURA® -sinihomejuustokastiketta sekä piparkakkupaloja.

Leveämmät hartiat nuorille yrittäjille

Olitpa sitten vegaani tai sekaani, loppuvuoden kenties kiinnostavimpia jäätelöuutisia kiirii härkäpapurintamalta. Seitsemän Helsingin yliopiston elintarviketieteen opiskelijan kurssityönä syntyi palkokasvien lahja jäätelön ystäville, Härtelö® eli härkäpapujäätelö. Hullun idean ympärille perustettiin Lipasu Oy. Härtelö sai tunnustusta S-ryhmän Suomalainen Menestysresepti 2019 -kilpailussa. Kilpailuun liittyvässä televisiosarjassa paljastettiin, että Lipasu Oy sai kisan loppumetreillä kumppanikseen Valion.

– On ilo auttaa Härtelöä kukoistamaan. Loistava tiimi, Anni, Annika, Francesca, Hilma, Kaisa, Mirva & Roosa, ja jäätävän herkullinen tuote saavat meidän hiukan leveämmät hartiat tuekseen innokkaaseen kysyntään vastaamisessa ja kansainvälisessä kasvussa, Tea Ijäs kertoo.

Härtelön ja Valion yhteisistä seikkailuista kuullaan takuulla lisää. Käytännössä yhteistyö näkyy ensi vaiheessa jäätelöfaneille siten, että Härtelö ei pääse enää loppumaan kaupan jäätelöaltaista.

Jäätelöä ja reippaita tekoja

Valio palasi vuonna 2018 jäätelömarkkinoille 14 vuoden tauon jälkeen. Oulun meijerin jäätelöfabriikissa valmistetut uutuusjäätelöt ovat ainoa kotimainen ja kokonaan laktoositon jäätelöperhe. Paluu on saanut innostuneen vastaanoton jäätelönystävien keskuudessa.

Valio Jäätelöfabriikki tähtää siihen, että jäätelön ympärillä tapahtuu aina uutta. Valio Jäätelöfabriikki ja Helsingin Klaus K -hotelli avasivat maaliskuussa 2019 tiettävästi maailman ensimmäisen jäätelöteemaisen hotellihuoneen.