Yllättävän monipuoliset Valio kotijuusto ja salaattijuusto

Valio kotijuustolla ja salaattijuustolla kokkaat herkkuja laidasta laitaan. Kokeile reseptejä ja löydä kotimaisten juustojen monipuolisuus!

Kotijuustolla kylmästä lämpimään

Salaatit, pastat, blinit, quesadillat... Kotoisasta nimestään huolimatta Valio kotijuusto taipuu monipuolisesti eri ruokakulttuurien annoksiin. Kotijuustolla voi hyvin korvata intialaisten ruokien paneer-juuston, ja se sopii mozzarellan tavoin niin lämpimiin kuin kylmiinkin ruokiin.

Kotijuustojälkkärit

Kotijuuston lempeys ja marjojen raikkaus, siinä vasta makupari! Juustotarjottimelta tuttu makuyhdistelmä ihastuttaa myös lämpimänä jälkiruokana. Paista Valio kotijuustoon pannulla herkullinen pinta tai kätke rapeaan taikinakuoreen marjojen kanssa.

Monipuolinen Valio kotijuusto

Pehmeän ja leikattavan Valio kotijuuston avulla onnistuvat helposti kylmät ja lämpimät, suolaiset ja makeatkin herkut. Yksinkertaisesti herkulliseen ravintolatason alkusalaattiin tarvitset vain kypsiä tomaatteja, lempeää kotijuustoa viipaloituna sekä tuoreita basilikanlehtiä. Päälle loraus hyvää oliiviöljyä ja ripaus suolaa ja pippuria. Niin helppoa ja niin hyvää.

Raikkaasti salaattijuustolla

Valio salaattijuustolla teet raikkaat salaatit ja lisukkeet vaikka grilliruokien kaveriksi. Käytä fetajuuston tapaan. Rennot kesäherkut syntyvät kätevästi valmiiksi kuutioidusta juustosta mökkiolosuhteissa. Ja miksei muutenkin, jos tiskaaminen ei kuulu suosikkihommiisi.

Peltiruokaa porukalle

Valio salaattijuusto tuo makua arki-illan aterioihin tai vaikka brunssipöytään! Jos etsit simppeliä, nopeaa ja maistuvaa ruokaa perheelle tai porukalle, nämä helppotekoiset herkut valmistuvat uunissa lähes itsestään!

Makua ruokaan salaattijuustolla

Valio salaattijuusto taas on raikas, kotimainen vaihtoehto salaatteihin ja kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Se tuo täyttävyyttä ja makua kasvisruokiin ja sopii erinomaisesti myös lihan ja kalan lisukkeisiin. Valmiit kuutiot ovat käytössä käteviä. Valitse maustamaton, yrtti tai kevyempi 9 % rasvaa sisältävä salaattijuusto. Kaikki Valio salaattijuustot ovat laktoosittomia.