Yllättävän monipuoliset Valio kotijuusto ja salaattijuusto

Valio kotijuustolla ja salaattijuustolla kokkaat herkkuja laidasta laitaan. Kokeile reseptejä ja löydä kotimaisten juustojen monipuolisuus!

Kotijuustolla kylmästä lämpimään

Salaatit, pastat, blinit, quesadillat... Kotoisasta nimestään huolimatta Valio kotijuusto taipuu monipuolisesti eri ruokakulttuurien annoksiin. Kotijuustolla voi hyvin korvata intialaisten ruokien paneer-juuston, ja se sopii mozzarellan tavoin niin lämpimiin kuin kylmiinkin ruokiin.

Kotijuustojälkkärit

Kotijuuston lempeys on sopii ihanasti lämpimiin jälkiruokiin niin lempeän kinuskin kuin raikkaiden marjojenkin kanssa. Paista Valio kotijuustoon pannulla herkullinen pinta, hauduttele pehmoiseksi kinuskikermassa tai kätke rapeaan taikinakuoreen marjojen kanssa. Nam!

Katso kaikki kotijuustoreseptit

Monipuolinen Valio kotijuusto

Pehmeän ja leikattavan Valio kotijuuston avulla onnistuvat helposti kylmät ja lämpimät, suolaiset ja makeatkin herkut. Yksinkertaisesti herkulliseen ravintolatason alkusalaattiin tarvitset vain kypsiä tomaatteja, lempeää kotijuustoa viipaloituna sekä tuoreita basilikanlehtiä. Päälle loraus hyvää oliiviöljyä ja ripaus suolaa ja pippuria. Niin helppoa ja niin hyvää.

Mukavasti makua salaattijuustolla

Valio salaattijuusto sopii monenlaiseen ruoanlaittoon. Käytä fetajuuston tapaan salaateista lämpimiin ruokiin ja leivontaan! Salaattijuuston avulla saat helposti lisää makua vaikkapa uuniloheen tai suolaiseen piirakkaan. Jos tiskaaminen ei kuulu suosikkihommiisi, on valmiiksi kuutioitu juusto avaimesi onneen,

Peltiruokaa porukalle

Valio salaattijuusto tuo makua arki-illan aterioihin tai vaikka brunssipöytään! Jos etsit simppeliä, nopeaa ja maistuvaa ruokaa perheelle tai porukalle, nämä helppotekoiset herkut valmistuvat uunissa lähes itsestään!

Lisää salaattijuustoreseptejä

Makua ruokaan salaattijuustolla

Valio salaattijuusto taas on raikas, kotimainen vaihtoehto salaatteihin ja kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Se tuo täyttävyyttä ja makua kasvisruokiin ja sopii erinomaisesti myös lihan ja kalan lisukkeisiin. Valmiit kuutiot ovat käytössä käteviä. Valitse maustamaton, yrtti tai kevyempi 9 % rasvaa sisältävä salaattijuusto. Kaikki Valio salaattijuustot ovat laktoosittomia.