Suksi ladulle -ulkoiluhaaste on päättynyt

Kiitos osallistujille ja innokkaille hiihtäjille. #suksiladulle -ulkoiluhaaste kannusti tuhansia nuoria ja perheitä liikkumaan yhdessä ja jahtaamaan digitaalisia arpalippuja ympäri Suomea.

Kertun mukana Lahden MM-Kisoissa

Valio Plus™ oli mukana kannustamassa Valio Akatemia® kummia, Kerttu Niskasta, Lahden hiihdon MM-kisoissa. Onnittelemme Kerttua hienosta suorituksesta!

Parhaita paloja #suksiladulle

  Ladataan...

Lasten ja nuorten liikunnan tukena

Tule mukaan tekemään tavoitteista ja unelmista totta! Valio Akatemia® tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapoja.

Lue lisää

Valio Plus™ - vahvistaa luita ja lihaksia!

Raikas maitojuoma on loistava valinta janoon, välipalahetkeen tai ruokajuomaksi. Se sisältää 50 % enemmän proteiinia sekä runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia – kaikkea, mitä energinen elämä kaipaa!

Proteiini ylläpitää lihasten ja luuston kuntoa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Lue lisää »

Artikkeleita

Maidolla on tärkeä rooli ravitsemuksessa

Maito ja maitotuotteet muodostavat olennaisen osan suomalaisten päivittäistä ruokavaliota. Monipuolisesti eri ravintoaineita sisältävä maito osallistuu kehon hyvinvoinnin ylläpitoon monin eri tavoin. Mitä kaikkea hyvää maidosta saakaan?

Lue artikkeli »

Rasvaton maito palautusjuomana

Rasvaton maito on mainio palautusjuoma. Sopivasti hiilihydraatteja ja proteiineja sisältävä juoma auttaa kehoa toipumaan rasituksesta – ja mikä parasta, maito on luonnollinen ja hyvänmakuinen valinta.

Lue artikkeli »

Ateriarytmi ja arkiruokailu

Tasainen ateriarytmi pitää nälän loitolla, verensokerin tasaisena, vireystilan hyvänä ja auttaa hillitsemään hallitsematonta syömistä. Erityisesti urheileville lapsille ja nuorille aterioiden ja välipalojen ajoituksella on merkitystä; aterioiden hyvä ravitsemuksellinen laatu ja oikea ajoitus parantavat niin fyysistä kuin psyykkistäkin suorituskykyä sekä edistävät palautumista ja kehittymistä. Hyvä arkiruokailu oikein ajoitettuna muodostaa ravitsemuksen perustan.

Lue artikkeli »


	

OOPS!

Pahoittelut, valitettavasti käyttämääsi laitetta ei tueta. Suksi ladulle -haastetta voit pelata useimmilla Android- ja iOS-pohjaisilla puhelimilla.

Suksi ladulle »

Ylös, ulos ja ladulle

Kätkimme tuhansia digitaalisia arpalippuja Suomen kauneimpiin maisemiin ulkoilureittien varrelle. Löydä palkintokätkön luokse ja voit voittaa GoPro Hero -kameran tai muita mahtavia palkintoja. Lisäksi viikoittain pikapalkintoina Ärrä-koodeja, joilla voi lunastaa Valio Play® tai Valio Lumo™ tuotteen R-kioskeista.

Ladataan...

Löysit arpalipun!

Nappaa lippu itsellesi ja olet mukana viikkoarvonnassa.

Nappaa lippu itsellesi ottamalla selfie tai kuva kauniista maisemasta.

Täytä tietosi ja saat arpalipun, jolla osallistut viikkoarvontaan.

Etunimi

Sukunimi

Puhelinnumero

Kiitos!

Olet nyt osallistunut arvontaan. Otamme yhteyttä kaikkiin voittajiin viikkoarvonnan jälkeen.

Onneksi olkoon, voitit pikapalkinnon! Saat tekstiviestinä Ärrä-koodin, jolla voit lunastaa Valio Play® tai Valio Lumo™-tuotteen R-kioskeilta.

Muista myös jakaa seikkailusi #suksiladulle

OOPS!

[message]

OOPS!

Suksi ladulle -haaste on suljettu yöksi. Voit pelata taas päivällä klo 06.00-24.00.

Näin pelaat

 1. Löydä sinisen pinnin luokse pelin kartan avulla
 2. Nappaa arpalippu itsellesi ottamalla valokuva ja täyttämällä yhteistietosi
 3. Arpalipulla osallistut viikkoarvontaan
 4. Voit voittaa myös pikapalkintona Valio Play® tai Valio Lumo™ tuotteen
 5. Jatka pelaamista ja kerää lisää digitaalisia arpalippuja
 6. Viikon päätteeksi arvomme viikkopalkintojen voittajat

KAMPANJAN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kilpailuun osallistuminen

Suksi ladulle -ulkoiluhaasteeseen (Kampanja) osallistuminen tapahtuu mobiilisivuston kautta osoitteessa www.valio.fi/suksiladulle. Kampanjaan voi osallistua IOS- ja Android- käyttöjärjestelmää tukevilla matkapuhelimilla.

Valio.fi/suksiladulla -mobiilisivulla olevaan karttasovellukseen on sijoitettu digitaalisia arpalippuja ympäri Suomea. Puhelimen GPS-paikantimen avulla osallistuja voi lunastaa digitaalisen arpalipun itselleen saapumalla sinisellä karttapinnillä merkittyyn kohtaan mobiilisivun kartalla.

Saapumalla oikeaan kohtaan, osallistuja saa sivustolla ilmoituksen, että hän voi lunastaa arpalipun ottamalla puhelimellaan valokuvan paikan päältä sekä täyttämällä lomakkeeseen yhteystietonsa. Valokuvan ottaminen on vapaaehtoista, eikä sitä edellytetä viikkoarvontaan osallistumiseen.

Mikäli osallistuja täyttää pyydetyt tiedot lomakkeelle, osallistuja lunastaa arpalipun itselleen, jolla hän osallistuu kyseisen viikon arvontaan. Jokainen arpalippu vastaa yhtä arpalippua kyseisen viikon arvonnassa. Osallistuja voi kerätä niin monta arpalippua kuin ehtii peliaikana. Osallistuja voi lunastaa samaan paikkaan merkityn arpalipun vain kerran päivässä. Viikkopalkintojen voittajat arvotaan kyseisellä kalenteriviikolla lunastettujen arpalippujen kesken. Jokaisen viikon peliaika alkaa maanantaina klo 6.00 ja päättyy sunnuntaina klo 23.00. Peliaika on päivittäin klo 6.00-23.00.

Lunastettuaan arpalipun, osallistuja voi lisäksi voittaa pikapalkinnon. Pikapalkinnon voittaja saa Ärrä-koodin antamaansa puhelinnumeroon tekstiviestinä, jolla voi lunastaa Valio Play tai Valio Lumo -tuotteen R-kioskeista.

Kampanjaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

3. Kampanja-aika

Suksi ladulle -ulkoiluhaaste alkaa perjantaina 16.12.2016 ja päättyy sunnuntaina 5.3.2017 klo 23.59. Kampanja-aikana järjestetään 11 viikkoarvontaa.

4. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien ne Valion työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä kampanjan järjestelyjen kanssa.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio arpoo jokaisen kalenteriviikon jälkeen kaikkien sillä viikolla lunastettujen arpalippujen joukosta kyseisen viikon voittajat. Kampanja-aikana järjestetään 11 viikkoarvontaa. Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Viikkopalkinnot ajalla 16.12.2016 - 5.3.2017

 • 1 kpl GoPRO Hero Sessions actionkamera (arvo n. 200 €)
 • 1 kpl Beats kuulokkeet (arvo n. 230€)
 • 2 kpl Intersport lahjakortti (arvo 50€)
 • 1 kpl Lahti2017 MM-kisojen perhelippupaketti (arvo n. 150€) Nämä vain ajalla 16.12.2016 – 12.2.2017
 • 10 kpl Finnkino leffalippupaketti sis 2 lippua (arvo n. 16€ )
 • 10 kpl Spotify lahjakortti Ärräkoodin kautta (arvo n. 10€)

Lisäksi kampanja-aikana arvotaan pikapalkintoina 1100 kpl Ärrä-koodeja, joilla voi lunastaa Valio Play® tai Valio Lumo™ tuotteen R-kioskeista.

6. Järjestäjän vastuu ja kuvaoikeudet

Valio vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Muista mahdollisista veroista tai maksuista vastaa osallistuja itse.

Osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä yhteistyökumppanin vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän Kampanjaan. Järjestäjä tai yhteistyökumppani ei vastaa palkintojen tai niiden käyttämisen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Järjestäjä ei vastaa siitä, lunastaako tai käyttääkö osallistuja saamansa palkinnon. Järjestäjän vastuu ei voi ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä Kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa rekisteröityessään antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Osallistumalla kuvalla kampanjaan vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen. Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista töistä tai niiden sisällöstä.

Valio voi julkaista kuvan verkkosivuillaan tai sosiaalisen median kanavissaan.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjenvastaisesta toiminnasta, on Järjestäjällä oikeus yksipuolisesti hylätä osallistuminen tai sulkea osallistuja Kampanjasta.

8. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

VALIO SUKSI LAUDULLE – Q&A

Miksi Valio järjestää Suksi ladulle -ulkoiluhaasteen?

Haluamme innostaa perheitä liikkumaan yhdessä ja voimaan hyvin. Nyt Lahti2017 hiihdon MM-kisojen inspiroimana lanseeraamme Suksi ladulle -ulkoiluhaasteen kannustaaksemme perheitä yhteiseen liikunnan iloon.

Miten Suksi ladulle -ulkoiluhaastetta voi pelata?

Suksi ladulle -haastetta voit pelata puhelimella osoitteessa valio.fi/suksiladulle. Sinun tulee löytää digitaalisia arvontalippuja, jotka on kätketty pelin kartassa näkyvien karttapinnien luokse. Saavu karttapinnin vierelle ja nappaa arpalippu itsellesi klikkaamalla pinniä ja ottamalla kuva paikan päällä. Täytä vielä yhteystietosi osallistuaksesi viikkoarvontaan. Jatka pelaamista ja kerää lisää arpalippuja. Viikon päätteeksi arvomme viikkopalkintojen voittajat.

Mitä Suksi ladulle -ulkoiluhaasteessa voi voittaa?

Pelissä arvotaan kampanja-aikana (16.12.2016 - 5.3.2017) viikoittain seuraavat palkinnot.

 • 1 kpl GoPRO Hero Sessions actionkamera (arvo n. 200 €)
 • 1 kpl Beats kuulokkeet (arvo n. 230€)
 • 2 kpl Intersport lahjakortti (arvo 50 €)
 • 1 kpl Lahti2017 MM-kisojen perhelippupaketti (arvo n. 150 €) Vain ajalla 16.12.2016 – 12.2.2017
 • 10 kpl Finnkino leffalippupaketti sis. 2 lippua (arvo n. 16 € )
 • 10 kpl Spotify lahjakortti (Ärrä-koodin arvo n. 10 €)

Lisäksi kampanja-aikana arvotaan pikapalkintoina 1100 kpl Ärrä-koodeja, joilla voi lunastaa Valio Play tai Valio Lumo tuotteen R-kioskeista.

Kuinka monta kultaista lippua pelissä on?

Digitaalisia arvontalippuja on kätketty tuhansia ympäri Suomen.

Montako arpalippua voin päivän aikana jahdata?

Yhden päivän aikana voit kerätä niin monta digitaalista arpalippua kun vain ehdit. Samaan lokaatioon piilotetun arpalipun voit kuitenkin napata vain kerran päivässä.

Miten lähellä sinistä pinniä minun on oltava, saadakseni arpalipun?

Arpalipun voit napata itsellesi noin 200 metrin säteellä kätköstä.

Mikä on peliaika?

Suksi ladulle -haastetta voi pelata 16.12.2016–5.3.2017, joka päivä aina kello 06.00-23.00.

Miksi peliaikaa on rajoitettu?

Suksi ladulle -haaste on suljettu yöllä ja on auki vain päiväsaikaan 06.00-23.00. Näin haluamme varmistaa, että myös innokkaimmat pelaajat muistavat levätä. Terveellisiin elämäntapoihin kuuluu hyvät yöunet.

Mistä tiedän onko arvontaan osallistumiseni tullut perille?

Löydettyäsi arpalipun ja täytettyäsi yhteystietosi pelin näkymään aukeaa viesti, jossa kerrotaan sinun osallistuneen viikkoarvontaan. Tämän jälkeen voit jatkaa pelaamista.

Jos voitan, miten minulle ilmoitetaan voitosta?

Pikapalkintoina olevat Ärrä-koodit toimitetaan suoraan tekstiviestinä puhelimeesi. Samoin arvonnan jälkeen Spotify-lahjakorttia varten saat Ärrä-koodin suoraan tekstarina puhelimeesi. Myös arvonnan jälkeen saat Finnkinon leffaliput suoraan tekstarina puhelimeesi. Muista palkinnoista Valio on sinuun yhteydessä puhelimella tarkempia lähettämiseen tarvittavia yhteistietoja varten.

Jos voitan, milloin palkinnot toimitetaan?

Palkinnot arvotaan viikoittain ja toimitetaan sitä mukaan, kun saamme voittajat kiinni ja palkinnot lähetettyä. Pikapalkinnot saa heti tekstiviestillä puhelimeen ja palkinnon voi lunastaa R-kioskeista saamallasi Ärrä-koodilla.

Vaatiiko pelaaminen internetyhteyden?

Suksi ladulle -haasteen pelaaminen vaatii internetyhteyden koko pelaamisen ajan.

Miksi Suksi ladulle –haaste pyytää käyttämään GPS-paikannusta?

Haasteen pelaaminen vaatii puhelimelta GPS-paikannusta ja sijaintitietojen sallimista, jotta näet oman sijaintisi sekä lähellä olevat pinnit pelin kartalla oikein.

Painoin vahingossa, etten salli GPS-paikannusta. Nyt en pääse enää pelaamaan?

Suksi ladulle -haasteen pelaaminen vaatii puhelimelta GPS-paikannusta ja sijaintitietojen sallimista. Jotta voit antaa luvan, tarkista ohjeet puhelimesi sijaintitietojen käyttöön otto alta. Jos puhelimesi ei löydy listalta, tarkista tieto puhelimesi valmistajan nettisivuilta.

Android (Chrome): Avaa Google Chrome -sovellus > Avaa Chrome-valikko > Asetukset > Sivustoasetukset > Sijainti > Salli sijaintitietojen käyttö siirtämällä painike ON-tilaan.

Android (vanhat): Avaa Internet-sovellus > Avaa Android Asetukset -valikko puhelimen alalaidasta > Valitse Asetukset > Lisäasetukset > Sivuston asetukset > Paina Pyyhi kaikki -painiketta

iOS (Safari): Valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa > Nollaa sijainti ja tietosuoja

iOS (Chrome): Valitse Asetukset > Valitse luettelosta Chrome > Sijainti > Käytettäessä ohjelmaa.

Android-puhelimellani on ongelmia saada peliä toimimaan. Pelisovellus ilmoittaa, että GPS-paikannukselle pitää antaa lupa, vaikka sen pitäisi olisi puhelimessa päällä. Miten saan pelin toimimaan?

Android-laitteiden laajan valikoiman (merkkejä, malleja, selaimia ja asetuksia on useita) takia on vaikea antaa yksiselitteistä vastausta, jolla Suksi ladulle -ulkoiluhaasteen saa Android-puhelimessa toimiaan. Valitettavasti emme siis pysty ohjeistamaan yksityiskohtaisesti eri puhelinmallien ja asetusten osalta, mutta suosittelemme varmistamaan seuraavat asiat:

 • 1. Puhelimen GPS on päällä.
 • 2. Selaimellasi on lupa käyttää paikannustietoja.
 • 3. Selaimelle avatulle sivulle on annettu paikannuslupa.

Tarkempia ohjeita asetuksien päälle saamiseen löydät puhelinvalmistajan sivuilta/palvelusta.

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi