Suksi ladulle -ulkoiluhaaste on päättynyt

Kiitos osallistujille ja innokkaille hiihtäjille. #suksiladulle -ulkoiluhaaste kannusti tuhansia nuoria ja perheitä liikkumaan yhdessä ja jahtaamaan digitaalisia arpalippuja ympäri Suomea.

Kertun mukana Lahden MM-Kisoissa

Valio Plus™ oli mukana kannustamassa Valio Akatemia® kummia, Kerttu Niskasta, Lahden hiihdon MM-kisoissa. Onnittelemme Kerttua hienosta suorituksesta!

Parhaita paloja #suksiladulle

    Ladataan...

Lasten ja nuorten liikunnan tukena

Tule mukaan tekemään tavoitteista ja unelmista totta! Valio Akatemia® tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapoja.

Lue lisää

Valio Plus™ - vahvistaa luita ja lihaksia!

Raikas maitojuoma on loistava valinta janoon, välipalahetkeen tai ruokajuomaksi. Se sisältää 50 % enemmän proteiinia sekä runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia – kaikkea, mitä energinen elämä kaipaa!

Proteiini ylläpitää lihasten ja luuston kuntoa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Lue lisää »

Artikkeleita

Maidolla on tärkeä rooli ravitsemuksessa

Maito ja maitotuotteet muodostavat olennaisen osan suomalaisten päivittäistä ruokavaliota. Monipuolisesti eri ravintoaineita sisältävä maito osallistuu kehon hyvinvoinnin ylläpitoon monin eri tavoin. Mitä kaikkea hyvää maidosta saakaan?

Lue artikkeli »

Rasvaton maito palautusjuomana

Rasvaton maito on mainio palautusjuoma. Sopivasti hiilihydraatteja ja proteiineja sisältävä juoma auttaa kehoa toipumaan rasituksesta – ja mikä parasta, maito on luonnollinen ja hyvänmakuinen valinta.

Lue artikkeli »

Ateriarytmi ja arkiruokailu

Tasainen ateriarytmi pitää nälän loitolla, verensokerin tasaisena, vireystilan hyvänä ja auttaa hillitsemään hallitsematonta syömistä. Erityisesti urheileville lapsille ja nuorille aterioiden ja välipalojen ajoituksella on merkitystä; aterioiden hyvä ravitsemuksellinen laatu ja oikea ajoitus parantavat niin fyysistä kuin psyykkistäkin suorituskykyä sekä edistävät palautumista ja kehittymistä. Hyvä arkiruokailu oikein ajoitettuna muodostaa ravitsemuksen perustan.

Lue artikkeli »

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi