Valio crème fraîche

Sakeahko ja maultaan pehmeän hapokas ranskankerma eli crème fraîche on hapatettua kermaa, jota on perinteisesti käytetty ruoanvalmistuksessa etenkin Ranskassa.

Valio  crème fraîche on ruoanlaittajan luottoystävä. Ruoanlaitossa crème fraîchen luontainen hapokkuus korostaa muiden raaka-aineiden makua. Valio crème fraîchen rasvapitoisuus on 28 %.

Näissä resepteissä crème fraîche on parhaimmillaan

Crème fraîche tuo juhlavaa täyteläisyyttä esimerkiksi sillikaviaariin. Punajuurisalaatti ja kesäinen puikulaperunamuusi saavat siitä raikkaan maun.

Upean täyteläinen ja ruokaisa pasta-annos onnistuu crème fraîchen ansiosta.

Lusikallinen Valio crème fraîchea keittoon lisättynä tekee tunnetusti taikoja. Tomusokerin kanssa vaahdotettuna tai vaniljasokerilla maustettuna crème fraîche toimii myös leivonnaisten kanssa tarjottuna tai jälkiruoissa.

Näillä resepteillä onnistut!

Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut

Valion purkki ja Valio Koekeittiön testaama resepti yhdessä varmistavat onnistumisen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit. Katso valitut reseptit ja kokkaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten!

onnistu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›