Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio Keittiön crème fraîche

Kylmä sipsipelti

Ranskankerma eli crème fraîche on hapatettua kermaa. Luonnollisen täyteläinen ja pehmeän hapokas Valio Keittiön crème fraîche on kotonaan kaikenlaisessa kokkailussa kylmänä ja lämpimänä. Kokeile myös leivontaan ja makeiden herkkujen kylkeen!

Valio  Keittiön crème fraîche on ruoanlaittajan luottoystävä. Sen luontainen hapokkuus korostaa muiden raaka-aineiden makua. Kokeile dippeihin, kylmiin alkuruokiin, mousseihin ja kylmiin kastikkeisiin. Lämpimiin ruokiin ranskankerma kannattaa lisätä loppuvaiheessa. Valio  Keittiön crème fraîchella viimeistelet esimerkiksi keitot, padat, pastat ja piirakat.

Reseptit, joissa crème fraîche on parhaimmillaan

Moniin ranskalaisen keittiön klassikoihin kuuluu täyteläinen crème fraîche. Mutta sillä on ehdottomasti paikkansa myös tacojen, tortillojen ja nachopellin lisukkeena. Ranskankermasta teet myös pehmeän täytteen uuniperunoille, juhlaviin pikkusuolaisiin tai voileipäkakkuun!

Kokkaa kaapin antimista!

Löytyykö jääkaapista kanaa ja crème fraîchea? Maistuisiko vaikka pollo limonello tai riisi-broileripannu?

Kerro, mitä raaka-aineita sinulta löytyy ja Valio Sovellus vinkkaa parhaat reseptit!

P.S. Valio Keittiön tuotteista löytyvät sydämenmuotoiset QR-koodit ohjaavat sinut suoraan reseptien ja ideoiden äärelle!

Search