Valio Double Cream kuohukerma – täyteläisyyttä ruoanlaittoon ja leivontaan

Täyteläinen kuohukerma tunnetaan maailmalla nimellä ”double cream”. Ulkomaisista resepteistä ja ruokablogeista tuttu tuote on nyt saatavilla Suomessa Valion ammattitaidolla valmistamana.

Korkea rasvapitoisuus 48 % tekee Valio Double Cream kuohukermasta upean, omanlaisensa kerman, jota käyttäessä jo pieni loraus luo ruokaan herkullisen maun. Siksi se on hyvin riittoisa. Double Cream kuohukermasta saa myös nopeasti käsin vatkaamalla tuhdin vaahdon esim. jälkiruokakäyttöön tai leivonnaisten täytteisiin.

Double Cream kuohukerman reseptit: näillä onnistut!

Käytä Valio Double Cream kuohukermaa lämpimässä ruoanlaitossa ja tuo viimeinen silaus keittoihin, kastikkeisiin ja patoihin.

Kokeile vaahdotettuna jälkiruokiin, esimerkiksi trifleen ja leivonnaisten täytteisiin sekä hyydytettäviin jälkiruokiin.

Kokeile Double Cream kuohukerman vaahtoutuvuutta ensimmäisen kerran käsin vispaamalla ja huomaat eron!

Vinkki 1: saat pehmeän vaahdon aikaiseksi helposti myös ilman vatkainta, puolitäyttä purkkia ravistamalla.

Vinkki 2: saat Double Cream kuohukermasta nopeasti jälkiruokakastikkeen – lisää kerman joukkoon mausteet, kuten kardemumma tai vaniljasokeri – sulje korkki ja ravista puolitäyttä purkkia n. 10 sek. Kätevää vaikkapa mökillä!

Double Cream kuohukermasta syntyy vaivattomasti myös itse tehty jäätelö!

Kokeile seuraavia reseptejä!

Leivo upea Puutarhurin kasvispiirakka

Tästä kasvispiirakasta näkee ensisilmäyksellä, että makujenkin puolesta ollaan puutarhatunnelmissa. Ihanan väriset kesäporkkanat ovat saaneet kaverikseen broccolinia, jonka varsi muistuttaa tankoparsaa ja kukinto parsakaalta. Niitä ympäröi kermainen täyte.

tutustu

Valio Double Cream kuohukerma on Teemu Laurellin mielestä paras valinta liemipohjaisen kastikkeen tekoon. Katso videolta miksi!

Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut

Valion purkki ja Valio Koekeittiön testaama resepti yhdessä varmistavat onnistumisen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit. Katso valitut reseptit ja kokkaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten!

onnistu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›