Valio vispikerma

Valio vispikerma on juhlaihmisen suosikkituote. Se sopii erityisen hyvin kakkujen ja leivonnaisten pursotuksiin.

Valio vispikerman vaahdottaminen on helppoa, koska sen vaahto ei muutu herkästi liian paksuksi eikä muodostu ”voiksi”. Vispikerman tilavuus kasvaa vaahdotettaessa yli kaksinkertaiseksi.

Valio vispikerman käyttö on kakkuleipurille oiva valinta, koska vaahdon käsittelyn aikana se säilyttää hyvin sileän ja kiiltävän rakenteensa.

Reseptejä, joissa Valio vispikerma loistaa

Kestävävaahtoinen, kauniin valkoinen kermakakku syntyy Valio vispikermalla.

Kun on juhlan aika, voit luottaa, että klassikko ja jälkiruokien kuningatar, pavlova, saa kuohkean täytteen Valion vispikermavaahdosta. Minkä kakun leivotkin, Valion vispikerman valitsemalla voit olla varma, että täytteen vaahto kestää.

reseptejä vispikermalle

Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut

Valion purkki ja Valio Koekeittiön testaama resepti yhdessä varmistavat onnistumisen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit. Katso valitut reseptit ja kokkaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten!

onnistu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›