Valio vispikerma

Valio vispikerma on juhlaihmisen suosikkituote. Se sopii erityisen hyvin kakkujen ja leivonnaisten pursotuksiin.

Valio vispikerman vaahdottaminen on helppoa, koska sen vaahto ei muutu herkästi liian paksuksi eikä muodostu ”voiksi”. Vispikerman tilavuus kasvaa vaahdotettaessa yli kaksinkertaiseksi. Valio vispikerman käyttö on kakkuleipurille oiva valinta, koska vaahdon käsittelyn aikana se säilyttää hyvin sileän ja kiiltävän rakenteensa.

Reseptejä, joissa Valio vispikerma loistaa

Kestävävaahtoinen, kauniin valkoinen kermakakku syntyy Valio vispikermalla. Vispikerman avulla myös ikisuosikista mokkapaloista kehkeytyy juhlaväen hurmaava täytekakku! Katso Valio Koekeittiön Ilonan vinkit mokkapalakakun tekoon.

Kun on juhlan aika, voit luottaa, että klassikkojälkiruokien kuningatar, pavlova, saa kuohkean täytteen Valion vispikermavaahdosta. Rennon tyylikkään brita-kakun välistä löytyy runsaasti kermavaahtoa — Valion vispikerman valitsemalla voit olla varma, että täytteen vaahto kestää.

Lue lisää vinkkejä leivonnassa onnistumiseen:

Leivotaan
Täytekakku kruunaa juhlan
Arjen helpot leivonnaiset
Loihdi mokkapalat kakuksi
Ilona Köckritz-Perkiö

Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut

Valion purkki ja Valio Koekeittiön testaama resepti yhdessä varmistavat onnistumisen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit. Katso valitut reseptit ja kokkaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten!

onnistu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›