Tapahtumia ja kohtaamisia

Tavataan ihan kasvokkain! Olemme mukana tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomen. Katso seuraavat tapahtumat, tule tutustumaan ja juttelemaan kanssamme.

Viini- ja Ruoka -tapahtuma

Valio on mukana Viini- ja Ruoka -tapahtumassa 24.-27.10. Helsingin messukeskuksessa, jonne kerääntyy samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen vierailijat.

Suomalaiset Valio juustot ovat tunnettuja laadustaan ja maustaan. Valio valmistaa useita juustojen ystävien arvostamia herkuttelujuustoja. Tervetuloa maistamaan erilaisia juustojamme ja tutustumaan messutarjouksiin osastollemme!

Tutustu messuohjelmaan

Valio Turvepelto Hackathon

Järjestämme joulukuussa hackathonin, jossa etsimme ratkaisuja turvepeltojen päästöjen vähentämiseen. Nyt etsimme joukkueita mukaan ideoimaan käytännön pilotteja turvepeltojen päästöjen vähentämiseksi. Joukkueissa voi olla esimerkiksi maanviljelijöitä, maatalousalan opiskelijoita ja luonnonvara-alan asiantuntijoita tai tutkijoita.

Rekisteröityminen sulkeutuu 22.10.2019.

tutustu tapahtumaan

I love me -messut 2019

Lokakuussa 18.-20.10.2019 Helsingin Messukeskuksen valtasivat hyvinvoinnista, liikunnasta, kauneudesta ja trendeistä kiinnostuneet kävijät I love me -messuilla. Valion osastolla nautittiin sporttisista Valio PROfeel® tuotteista.

Okra Maatalousnäyttely

Kesän 2019 suurin maatalousnäyttely Okra järjestettiin 3.−6. heinäkuuta Oripäässä. Näyttelyyn osallistui yli 80 000 kävijää. Valioryhmän teltta-alueella olivat esillä alkutuotannon palvelut, maito-osuuskunnat ja Valmakauppa.

Valio Koekeittiön iloinen henkilökunta valmisti messukansalle maistiaisia sesongin raaka-aineista ja Valion tuotteista. Lisäksi tarjolla oli Valio Jäätelöfabriikki® jäätelöitä ja osastoalueella tanssittiin päivittäin lavatansseja.

Lue Okra-messujen tunnelmasta

SuomiAreena

Heinäkuussa tapasit meidät Porin Kansalaistorilla SuomiAreena-rannassa. Kuulitko mielenkiintoisen keskustelun, jossa aiheena oli: ”Fiilis vai fakta? Nyt murretaan ilmastomyyttejä pakkauksista ja ruuasta”. Toimittaja Riku Rantalan johtamassa keskustelussa pohdittiin kuluttajien arkisia ilmastovalintoja ja sitä tehdäänkö kulutuspäätöksiä faktojen vai mututiedon pohjalta.

Vegemessut 28.-29.9.2019 Kaapelitehtaalla

Vegemessut järjestettiin tänä vuonna toistamiseen Helsingin Kaapelitehtaalla 28.-29.9.2019. Vegemessut on Suomen suurin kasvisruokatapahtuma ja täysin vegaaninen tapahtuma.

Olimme mukana messuilla Valio Oddlygood® brändillä ja syksyn uutuuksilla baristalla ja kaura & kookos gurtilla. Baristaa tarjoiltiin kahvin kera, suodatinkahvin valkaisijana ja erikoiskahviannoksissa.

Tulkaa moikkaan!

Ammattilaisten tapahtumissa

Olemme mukana Gastro tapahtumassa, Pro Gaalassa sekä erilaisissa asiakastapahtumissa kuten tukkumessuilla. Tule tapaamaan valiolaisia osastollemme!

Lue lisää

Upcoming international events

Valio participates in many interesting food industry events around the world. If you missed something, check out some of the previous events we have attended. We hope to have a chance to meet you!

next events
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›