Valio ♥ Viini & Ruoka

Suosittu Viini & Ruoka valtaa tänä vuonna aiempaa suuremmat tilat Helsingin Messukeskuksesta. Tämä tarkoittaa entistä enemmän näytteilleasettajia, kiinnostavampaa ohjelmaa ja tietysti huimaa määrää herkullisia ruokia ja kiehtovia viinejä.

Mutta miten tämä liittyy Valioon? No tietysti siten, että myös Valio on mukana Viini & Ruoka -messuilla. Osastollamme pääset tutustumaan mm. parhaisiin juustoihin ja niiden valmistusmenetelmiin. Emme kuitenkaan ole messuilla yksin ja tämän sivun tarkoitus on palvella messukävijöitä – ja niitä, jotka eivät henkilökohtaisesti paikan päälle pääse – mahdollisimman hyvin.

Suussa sulavat maistiaiset ja vinkit juustopöytään!

Valio on mukana Viini & Ruoka -messuilla omalla osastollaan – tule moikkaamaan! Osastollamme pääset maistamaan Suomen parhaita juustoja ja tutustumaan niiden kanssa maistuviin makupareihin. Seuraa messuhumua päivittäin myös Instagramissamme!

Sijaintimme on mitä kätevin: uusi lemppariviinisi saattaa olla ihan kulman takana, sillä Valion osasto sijaitsee ruoka- ja viinialueiden risteyksessä. Haehan siis ensiksi lasillinen kiehtovaa viiniä ja tule sen kanssa käymään kanssamme läpi pieni juusto-tasting miedosta kermajuustosta syvänvoimakkaaseen emmentaliin. Samalla voit poimia muutaman idean, millaisten makuparien kanssa saat juustosta irti vieläkin enemmän!

Näin löydät osastomme

Viini & Ruoka -messut ovat täynnä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Meidät löydät aivan messutilan keskialueelta, oheisen kartan näyttämästä paikasta.

Avaa kartta
Messut ovat auki
To 24.10.2019 kello 12-20
Pe 25.10.2019 kello 10-20
La 26.10.2019 kello 10-20
Su 27.10.2019 kello 10-18

Suomen parhaat herkuttelujuustot

Valion juustojen herkullisuuden salaisuus on juustomestarien käsityö ja pitkä, vuosikymmenien mittainen kokemus. Osastoltamme saat seuraavia herkullisia juustoja edullisin messuhinnoin:

Katso kaikki herkuttelujuustot

Viini ja juusto – parhaat yhdessä

Hyvä viini on aina hyvää sellaisenaan, aivan kuten hyvä juustokin. Mutta aivan erityiseksi ne muuttuvat yhdessä.

Vinkit juustoviinien valintaan
Ruokavinkit
Ideoita juustotarjottimelle makupareista
Ruokavinkit
Paraneeko juusto vanhetessaan? Juustoasiantuntijan vinkit kypsyysasteiden maisteluun
Ruokavinkit
Juustotasting kotona — näin onnistut