Jäätelöbileet 2020 Instagram Stories -kilpailu

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 31.8.2020 klo 10 ja päättyy 3.9.2020 klo 23:59.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua julkaisemalla Instagram-tarinoissa Valion julkaiseman jäätelöaiheisen pohjan, täyttämällä sen ja merkitsemällä Valion Instagram-tilin @valiofi julkaisuun. Instagram-tilin tulee olla julkinen. Osallistumisajan päätyttyä Valio Oy arpoo voittajat (6 kpl) kaikkien kilpailuun osallistuneiden joukosta.

5. Palkinnot

Arvonnan palkinto on jäätelöaiheinen tuotepaketti (sisältää mm. kulhot, jäätelökauhan, kylmälaukun) arvo noin 30 euroa. Voittajia arvotaan yhteensä kuusi (6). Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 37.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 31.8.2020.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›