Ammattilaiset ravitsemus ja terveys -uutiskirjekyselyn arvonta

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 10.3.2020 ja päättyy 20.3.2020.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua vastaamalla Ammattilaiset ravitsemus ja terveys -uutiskirjeen kautta tulleeseen kyselyyn. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (5 kpl) kaikkien yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken.

5. Palkinnot

Arvonnan palkintona on viisi (5) kappaletta Reijo Laatikaisen kirjoja Pötyä pöydässä (arvo 20,90 €/kpl). Voittajia arvotaan yhteensä viisi (5). Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 13.

6. Henkilötiedot

Voittajan henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 2.3.2020.