Ammattilaiset ravitsemus ja terveys -uutiskirjekyselyn arvonta

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 10.1.2023 ja päättyy 22.1.2023.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua vastaamalla Ammattilaiset ravitsemus ja terveys -uutiskirjeen kautta tulleeseen kyselyyn. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (5 kpl) kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken.

5. Palkinnot

Arvonnan palkintona on viisi (5) paria Valio Oddlygood® sukkia (arvo noin 5 €/sukkapari). Voittajia arvotaan yhteensä viisi (5). Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 4. Jos voittajaa ei tavoiteta 31.1.2023 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

6. Henkilötiedot

Voittajan henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Päivitetty 22.12.2022.