Contact Forum messut 26.1.2023 arvonnan säännöt

Valion 26.1.2023 Contact Forum -messuilla järjestämän arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja on käynnissä 26.1.2023 klo 10-17.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Osallistuminen on mahdollista 26.1.2023 klo 10-17 Contact Forum -messuilla Valion näyttelyosastolla. Osallistuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, jonka voi täyttää Valion osastolla olevan iPad-laitteen kautta.

4. Palkinnot

Valio arpoo kaikkien yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken yhden uravalmennusmentoroinnin. Voitto oikeuttaa Teamsilla tai Valion toimistolla Helsingin Pitäjänmäessä toteutettavaan mentorointisessioon, jossa Valion HR-asiantuntijat sparraavat CV:n kuntoon sekä käyvät läpi vahvuuksia työnhakijana ja sopivia mahdollisesti auki olevia työpaikkoja Valiolla. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse 31.1.2023 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 24.1.2023.