Design Hackathon tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten Valio Oy (”Valio” tai ”me”) käsittelee henkilötietojasi, jos olet hakenut ja/tai tullut valituksi Valion 24.-25-4.2019 järjestämään Design-hackathoniin (”tapahtuma”).

1. Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä?

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Valio Oy (y-tunnus 0116297-6), Meijeritie 6, 00370 Helsinki.

2. Mitä henkilötietojasi käsittelemme ja mihin tarkoituksiin?

Käsittelemme sinusta seuraavia henkilötietoja:

  • nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kotikuntasi,
  • suunnitteluun liittyvä tausta- ja/tai cv-tietosi, ja
  • allergia-/ruokavaliotiedot.

Lisäksi käsittelemme voittajatiimin jäsenten pankkitilitietoja. Keräämme henkilötiedot joko sinulta itseltäsi tai tapahtumaan sinut ilmoittaneelta tiimin jäseneltä. Käsittelemme henkilötietojasi tapahtuman osallistujien valitsemiseksi ja käytännön järjestelyjen hoitamiseksi. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimuksen täytäntöönpano sinun ja Valion välillä (hakemalla tapahtumaan sitoudut samalla sen sääntöihin).

3. Ketkä käsittelevät henkilötietojasi?

Henkilötietojasi käsittelevät työntekijämme, jotka ovat mukana järjestämässä tapahtumaa. Kyseisillä työntekijöillä on pääsy henkilötietoihisi henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

Keräämme henkilötietosi Surveypalin tarjoaman ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi tapahtuman keston ja järjestämisen ajan. Lisäksi säilytämme tapahtumaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja kuusi vuotta tapahtuman järjestämisen jälkeen siinä laajuudessa kuin on tarpeen kirjanpitovelvoitteiden noudattamiseksi.

5. Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus:

  • saada pääsy henkilötietoihisi (saada henkilötiedot itsellesi nähtäväksi sähköisessä tai muussa kirjallisessa muodossa);
  • vaatia epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojesi oikaisemista tai niiden täydentämistä;
  • vaatia henkilötietojesi poistamista; ja
  • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Sinun on esitettävä edellä mainittujen oikeuksien toteuttamista koskeva pyyntösi kohdan 6 mukaisesti. Voimme pyytää sinua varmentamaan henkilöllisyytesi tai tarkentamaan pyyntöäsi ennen sen toteuttamista.

Voimme voi myös kieltäytyä pyyntösi toteuttamisesta tietosuojalainsäädännössä säädetyllä perusteella, jolloin ilmoitamme kyseisen perusteen sinulle.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

6. Kehen voit ottaa yhteyttä?

Jos haluat toteuttaa edellä mainittuja oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä Valion tietosuojavastuulliseen sähköpostitse: privacy.office@valio.fi, puhelimitse +358 10 381 2185, tai postitse: Valio Oy Tietosuojavastuullinen, Meijeritie 6, 00370 Helsinki.

Päivitetty 3.huhtikuuta 2019