FLOW FESTIVAL ARVONTA

Valion vuonna 2022 @valioaimo Instagram -tilillä järjestämän Flow-festivaaliarvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Aimo®. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 7.7.2022 ja päättyy 10.7.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 7.-10.7.2022 Instagramissa @valioaimo-tilillä kommentoimalla arvontajulkaisun kommenttikenttään oman työpaikkasi. Arvomme yhteensä kahdelle työporukalle viiden hengen päivälippupaketit sunnuntain 14.8.2022 Flow-festivaaleille. Arvomme liput kaikkien osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio Aimo arpoo kaikkien osallistujien kesken 2 kpl viiden hengen päivälippupakettia sunnuntain 14.8.2022 Flow-festivaaleille. Päivälipun arvo on 115€, kokonaisuudessaan lippujen arvo on 575€ per työpaikka.

Voittajille ilmoitetaan Instagramin kautta 11.7.2022. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 6.7.2022.