Flow-arvonta Oddlygoodin Instagramissa

Valio Oddlygoodin vuonna 2022 @oddlygood Instagram -tilillä järjestämän Flow-festivaalilippuarvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oddlygood. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 3.8.2022 ja päättyy 7.8.2022

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 3.-7.8.2022 Instagramissa @oddlygood -tilillä kommentoimalla arvontajulkaisun kommenttikenttään sääntöjen mukaisen kommentin (edellyttää @oddlygood Instagram tilin seuraamista).

Arvomme yhteensä kuusi kahden hengen päivälippupakettia (6 voittajaa, kukin voittaja saa kaksi päivälippua) lauantain 13.8.2022 Flow-festivaaleille. Arvomme liput kaikkien kilpailusääntöjen mukaan osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio Oddlygood arpoo kaikkien osallistujien kesken 6 kpl kahden hengen päivälippupakettia lauantain 13.8.2022 Flow-festivaaleille. Päivälipun arvo on 115€, kokonaisuudessaan yhden voittajan voittamien lippujen arvo on 230€.

Voittajille ilmoitetaan Instagramin kautta maanantaina 8.8.2022. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Oddlygoodin kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oddlygood vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste.

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio Oddlygood pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 3.8.2022.