Härtelö <3 Mettä

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Härtelö ja Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 1.12.2020 ja päättyy 6.12.2020.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Instagramissa Härtelön arvontapostausta ja tägäämällä toisen käyttäjän kommentissa. Osallistumisajan päätyttyä Härtelö arpoo voittajan (1 kpl) kaikkien arvontaan osallistuneiden joukosta.

5. Palkinnot

Arvonnassa arvotaan yksi (1) voittaja. Palkintona on kaksi tuotepakettia (arvo yhteensä 25 euroa), jotka lähetetään voittajan ilmoittamiin osoitteisiin. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti viikolla 50.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Härtelö. Härtelö pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Härtelöllä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Härtelö ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 1.12.2020.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›