Valion Instagram -kuukausiarvontojen säännöt 2022

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy.

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 1.2.2022 ja päättyy 31.12.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Helmikuu: 1.-27.2.

Kilpailuun voi osallistua 1.-27.2.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Maaliskuu: 1.-30.3.

Kilpailuun voi osallistua 1.-30.3.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Kampanjassa arvotaan kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Huhtikuu: 4.-28.4.

Kilpailuun voi osallistua 4.-28.4.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Toukokuu: 2.-30.5.

Kilpailuun voi osallistua 2.-30.5.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Kesäkuu: 1.-29.6.

Kilpailuun voi osallistua 1.-29.6.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Heinäkuu: 1.-28.7.

Kilpailuun voi osallistua 1.-28.7.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Elokuu: 2.-30.8.

Kilpailuun voi osallistua 2.-30.8.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Syyskuu: 1.-29.9.

Kilpailuun voi osallistua 1.-29.9.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Lokakuu: 3.-30.10.

Kilpailuun voi osallistua 3.-30.10.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Marraskuu: 1.-29.11.

Kilpailuun voi osallistua 1.-29.11.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Joulukuu: 1.-29.12.

Kilpailuun voi osallistua 1.-29.12.2022 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tai videon tunnisteella #valioleivonta ja merkitsemällä julkaisuun Instagram-tilin @valiofi. Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram -profiilia. Merkitsemällä @valiofi julkaisuusi sekä käyttämällä tunnistetta #valioleivonta hyväksyt sen, että Valio saattaa jakaa julkaisusi omassa Instagram-tarinassaan. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Arvomme kaksi voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo kuukausittain kaikkien osallistujien kesken 2 kpl 30 € arvoisia Heirol-lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä jokaisen kuukauden viimeisenä arkipäivänä.

Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 3.5.2022.