Jäätelö- ja suklaakarnevaalit arvonta 2022

Valion vuonna 2022 Facebook -tilillään järjestämän jäätelö- ja suklaakarnevaaliarvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 8.4.2022 ja päättyy 10.4.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 8.-10.4.2022 Facebookissa merkitsemällä arvontajulkaisun kommenttikenttään, kenen kanssa haluaisit mennä jäätelö- ja suklaakarnevaaleille. Arvomme yhteensä neljä kahden hengen lippupakettia jäätelö- ja suklaakarnevaaleille, jotka järjestetään 22.-24.4.2022 Kaapelitehtaalla Helsingissä. Arvomme liput kaikkien osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 4 kpl kahden hengen lippupakettia jäätelö- ja suklaakarnevaaleille. Liput on määritelty päivä- ja aikakohtaisesti: kaksi lippua perjantai-illalle klo 14–18, kaksi lippua lauantaiaamupäivälle klo 10–14, kaksi lippua sunnuntaiaamupäivälle klo 10–14 ja kaksi lippua sunnuntai-illalle klo 14–18. Voittajille ilmoitetaan Facebookin kautta 11.4.2022.

Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin. Päivitetty 6.4.2022