Joel Pohjanpalo -huppariarvonta

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy.

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 12.6.2021 klo 9:00 ja päättyy 13.6.2021 klo 23:59.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua Instagramissa kommentoimalla kilpailujulkaisua julkaisun ohjeiden mukaisesti: kommentoimalla kannustushuudahduksensa tai kannustuksen hymiöitä käyttäen. Kommenttiin tulee kirjoittaa toivomansa hupparin koko, kokoja on S, M ja L. Voittaja arvotaan kilpailuajan päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajia arvotaan yhteensä kolme kappaletta: yksi jokaista kokoa kohden. Instagram ei ole mukana arvonnassa.

5. Palkinnot

Kampanjan pääpalkintona on kolme mustaa Joel Pohjanpalon nimikirjoittamaa ’Joel Pohjanpalo’ -hupparia (Huppari – Joel Pohjanpalo - Careca).

Voittaja arvotaan kyseisen koon kommentoineiden kesken. S-kokoinen huppari arvotaan S-koon kommentoineiden kesken, M-kokoinen huppari arvotaan M-koon kommentoineiden kesken ja L-kokoinen huppari arvotaan L-koon kommentoineiden kesken.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä vko 24. Jos voittajaa ei tavoiteta 18.6.2021 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.