Joulukalenteri-arvonnat 2021

Valion joulukuussa Instagram -tilillään järjestämien joulukalenteri -arvontojen säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Oy.

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 1.12.2021 ja päättyy 22.12.2021.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Omaa ja yhteistä aikaa: 1.-7.12.

Kilpailuun voi osallistua 1.-7.12.2021 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tunnisteella #jouluniinkuintykkäät merkitsemällä julkaisuun Instagram -tilin @valiofi. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Kampanjassa arvotaan kolme voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Miltä joulu maistuu?: 9.-12.12.

Kilpailuun voi osallistua 9.-12.12.2021 Instagramissa julkaisemalla kilpailun sääntöjen mukaisen kuvan tunnisteella #jouluniinkuintykkäät ja merkitsemällä julkaisuun Instagram -tilin @valiofi. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön ja osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien oikeuksia. Kampanjassa arvotaan kolme voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

Tekee hyvää tehdä hyvää: 13.-15.12.

Kilpailuun voi osallistua 13.-15.12.2021 Instagramissa kommentoimalla @valiofi -tilillä julkaistua kalenteriluukkua 13 kilpailun sääntöjen mukaisella kommentilla. Kampanjassa arvotaan kaksi voittajakommenttia kaikkien osallistuneiden kesken.

Joulu niin kuin tykkäät: 20.-21.12.

Kilpailuun voi osallistua 20.-21.12.2021 Instagramissa kommentoimalla @valiofi -tilillä julkaistua kalenteriluukkua 13 kilpailun sääntöjen mukaisella kommentilla. Kampanjassa arvotaan kolme voittajakuvaa kaikkien osallistuneiden kesken.

4. Palkinnot

Omaa ja yhteistä aikaa: Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 3 kpl 50 € arvoisia Heirol-lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä keskiviikkona 8.12.

Miltä joulu maistuu?: Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 3 kpl 50 € arvoisia Super-lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä maanantaina 13.12.

Tekee hyvää tehdä hyvää: Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 2 kpl 25 € arvoisia Super-lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä torstaina 16.12.

Joulu niin kuin tykkäät: Valio arpoo kaikkien osallistujien kesken 3 kpl 2 x 25 € arvoisia Super-lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä keskiviikkona 22.12.

Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan voittajille Valion kustannuksella. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio Oy vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 30.11.2021.